"Són tres punts molt ben parits que arriben en el millor moment". D'aquesta manera va qualificar el tècnic gironí, Raül Agné, el triomf d'ahir del Girona davant el Saragossa. Agné va destacar el fet que el Girona havia "tret de polleguera el Saragossa" i que prova d'això, havia arribat l'expulsió final de Ricardo Oliveira.

Raül Agné va repetir que "el Saragossa pujarà segur a Primera Divisó" però va reconèixer que ahir el seu Girona "havia estat de 10. Pocs equips podran dominar el Saragossa com ho hem fet nosaltres avui (per ahir)". En aquest sentit Agné va destacar el paper de Montilivi. "A casa fem els rivals dolents. Avui el públic ha estat impressionant. Em girava i em pensava que era a La Romareda per tots els crits i l'ambient que se sentia".

El treball de l'equip finalment va trobar el "premi" que tant necessitava. "Anímicament és un cop d'efecte important. Ens dóna tranquil·litat perquè ara tornem a un parcial de 7 punts dels darrers 15", deia Agné. El preparador va subratllar l'esforç dels seus jugadors en totes les facetes del joc. "Hem estat descarats i hem sabut serrar les dents quan ha calgut. L'equip ha estat molt bé defensivament. A la primera part hem ofert bon joc i a la represa, hem sabut defensar perfectament". En aquesta línia, Agné va voler treure's el barret davant el rendiment de la innovadora parella de centrals d'ahir (Migue-Serra). "Jo vaig ser central en la meva etapa de jugador i avui (per ahir) he gaudit com un nen des de la banda veient el recital que han ofert Migue i Serra", explicava l'entrenador de Mequinensa.

Finalment, Agné va confirmar que Alberto Manga, l'autor del gol de la victòria ahir contra el Saragossa és el llançador dels penals de l'equip. "De cent llançaments, Manga te'n marcarà noranta-nou", va dir.