L'Euromat va aconseguir arrancar un punt de la seva visita al feu del F.C. Barcelona en el derbi català de la jornada. El punt aconseguit és especialment important si es té en compte que les jugadores blaugrana encara no havien cedit cap punt en el seu feu en el que es portava de campionat.

Va ser un partit travat, amb dos conjunts que van sortir al camp amb respecte i en el qual la instrucció des de les banquetes era no rebre cap gol. Potser per això la major part del joc es va desenvolupar en la zona ampla del camp i les defenses, en tot moment, van ser superiors a les davanteres, essent incapaços, els dos conjunts, d'arribar amb perill a la porteria rival i decantar el marcador al seu favor.

El resultat va ser donat per positiu pel tècnic de les baixempordaneses, Eugeni Bou, ja que considera que "sempre que es pugui sumar és bo". El tècnic, a més, considera que "estem en una línia ascendent, tot i que encara ens manca recuperar alguna jugadora important", referint-se a la jugadora nord-americana Rebekah Patrick, amb molèsties al turmell que li impedeixen estar al cent per cent per disputar els darrers encontres. De tota manera, Bou va considerar que "després de jugar contra el Bilbao ens vindrà un calendari més propici".

La propera jornada, que l'Estartit encara haurà de jugar al camp de Torroella de Montgrí, torna a tocar un rival difícil, l'Athletic de Bilbao, últim dels partits difícils abans de començar un tram del campionat més plàcid per les baixempordaneses. Les basques, que lluiten per estar a dalt a final de la campanya, ocupen la quarta posició del campionat amb quatre victòries i dues derrotes en aquestes sis primeres jornades de campionat.