El Guíxols va obtenir un punt del seu desplaçament a Tortosa, però el més important va ser que el conjunt selvatà va anotar el seu primer gol fora del seu estadi, d'aquesta temporada. L'autor d'aquest gol, i que a més va permetre al Guíxols no tornar de buit cap a casa, va ser Arjona, que havia entrat al terreny de joc només dos minuts abans i que posava fi a aquesta ratxa de 420 minuts acomulats sense veure porteria lluny del Josep Sunyer de Sant Feliu de Guíxols.

Pel que fa al partit, va estar marcat per una mala actuació arbitral que entre altres accions va anul·lar un gol legal a Cardoso en el minut 30 de partit, contradient la decisió de l'assistent que havia donat per legal el gol.

En una primera part molt equilibrada els visitants anaren ?guanyant terreny als locals a mesura que passaven els minuts, i després del gol anul·lat el Guíxols va gaudir de les millors ocasions als peus de Negre i Felip que la defensa del Tortosa va treure sobre la línia.

En el segon temps, després d'un córner Jaime marcava per als locals, i dos minuts després Arjona empatava. El Tortosa va assetjar la porteria visitant ja que jugaven amb un home més fins que tambés es varen quedar amb 10 al minut 86. El jugador del Guíxols Miqueló va patir un mareig al camp i va ser dut a un hospital per realitzar-li proves, però va poder tornar a casa amb els companys.