minguella / Onyar

? Minguella. CINC INICIAL: A. Hurtado (4), F. Hurtado (19), Balaguer (14), Pulido (4), Soler (6), A. Soler (13), Lekumberri (3), Pipo (4), Gasull, Viu i Esteban (8). tirs lliures: 8/13. triples: 3: F. Hurtado, Lekumberri i Balaguer. faltes personals: 33. Eliminat Balaguer (40) ? Onyar. CINC INICIAL: Pérez (5), Ramirez (16), Serra (21), Basart (22), Sabata (11). Serrano (2), Sargatal (2) i Godoy (2). tirs lliures: 21/43. triples: 6: 3 Basart i 3 Ramírez, faltes personals. 16. Cap eliminat.

A Àrbitres: Saneugenio i Izquierdo. P PARCIALS 1 21/18 2 36/34 descans 3 53/55 4 75/81 final

L'Onyar va donar la sorpresa de la jornada en imposar-se a domicili al líder invicte de la categoria, el Minguella, en un gran partit dels gironins. La primera part va ser de domini del conjunt local, tot i que en cap moment va poder trencar el marcador, agafant una màxima de set punts (29-22). A la segona part, però, l'Onyar va passar a controlar el ritme del partit. Amb un gran treball defensiu, a poc a poc va anar-se avançant i va poder sentenciar el partit.

sant narcís / Llinars

? Mister sofà-Sant Narcís. CINC INICIAL: Baronat (13), Olascoaga (17), Postius (6), Ferrer (4) i Ballell (18) reserves: Mohamed (4), Julià (2), Prieto (7), Prat (6), De Pedro i Hermoso. tirs lliures: 10/22. triples: 7: 3 Ballell, 2 Olascoaga i 2 Prat, faltes personals: 17. Cap eliminat. ? llinars CINC INICIAL: Bassa (6), Martinez (14), BAdia (2), Molins (11), Avalos (15) reseves: Rocabruna (2), Alcantara (4), Maldonado (9) i Lara (11). tirs lliures: 11/14. triples: 8: 2 Bassa, 2 Martinez, Molins, Maldonado, Lara i Avalos faltes personals: 24: Eliminats Alccantara (38) i Badia (39) A Àrbitres: Gonzalez i Escudero. P PARCIALS 1 23/23 2 46/49 descans 3 64/59 4 77/75 final

El Sant Narcís va sumar la quarta victòria consecutiva davant la visita del Llinars, en un partit fluix i que es va jugar a ratxes. Després d'una primera part marcada per l'encert ofensiu i la igualtat, una defensa zonal dels locals, per intentar aturar el poder interior dels visitants va resultar clau per acabar imposant-se.

llefià/l'escala

? Llefià. CINC INICIAL: Sargento (27), Segura (4), Diaz (2), Lagarda (7), Sanpedro (11), Gonzalez, Carvallo (14), Cumbre (19), Martín..tirs lliures: 17/25. triples: 3: Sargento, Segura, Sanpedro, faltes personals: 22. Eliminats Cumbre i Sargento. ? pindecor amodeo-l'escala. CINC INICIAL: Salvat, D. Capella (16), Jiang, Ll. Capella (19), Tarés (5), López (13), Poch (4), Martini (6), Varo (2) i Costey (16). tirs lliures: 16/24. triples: 9/ 3 Costey, 2 López, D. Capella, Tarrés i Ll. Capella, faltes personals: 25. Eliminat Capella (40). A Àrbitres: Martí i Fio. P PARCIALS 1 21/23 2 34/42 descans 3 65/65 4 84/81 final

L'Escala es va quedar a un pas de donar la sorpresa de la jornada, però en el tram final es va desinflar i va acabar cedint a la pista del Llefià. El primer temps va ser igualat, però amb avantatges curts dels gironins. En el tercer període, a 13 minuts del final, l'equip gironí guanyava 40-53, però es va bloquejar en atac i va acabar veient com els locals igualaven el partit i a l'inici del darrer quart marxaven (76-67). Una reacció dels escalencs van fer-los entrar de nou en el partit, però els tirs lliures van sentenciar.

ripoll/argentona

? Ripoll. CINC INICIAL: Camprubí (2), Alvarez (3), Burgos (11), Mas (9), Crusats (1), Vila (15), Sala (2), Pons (14), Roca (15).tirs lliures: 20/34. triples: 6: 2Vila, 2 Pons, Roca i Alvarez. faltes personals: 27. Eliminats Mas i Vila (40). ? Argentona. CINC INICIAL: R. Fernandez (16), Espin (2), GArcés (6), G. Fernandez, Sala (12), Pou (12), Tomàs (8), Almar (11), Pau (5), S. Fernandez, Casanovas (8). tirs lliures: 17/21. triples: 9: 2 Sala, 2 Tomàs, 3 R, Fernandez, 2 Pou, faltes personals: 33. Eliminats Tomàs, Pau i Casanovas. A Àrbitres: Honrado i Marcet. P PARCIALS 1 11/19 2 18/16 descans 3 22/19 4 21/26 final

El Ripoll no va poder desfer-se de l'Argentona, en un partit en el que els gironins els va costar entrar en joc i ho van pagar amb una diferència inicial. Poc a poc, però, l'equip ripollenc va anar marcant el seu ritme de joc, fins que es va arribar a una final igualat, però on no van estar encertats en el tir exterior i els maresmencs ho van aprofitar per guanyar.