La visita del Banyoles a Premià va acabar passada per aigua i, a més, amb el marcador desfavorable amb només 25 minuts disputats. El partit va començar amb un conjunt local totalment abocat en atac, que es va trobar amb un Banyoles molt ben situat en defensa, que anava aturant totes les embestides del conjunt local de cara a la porteria d'Aleix.

De tota manera, la pressió exercida pel Premià va tenir premi, i ben aviat, ja que ja en el minut 7, Bakary va avisar els banyolins, després de quedar-se sol davant Alexis, va treure's un bon xut de les botes que el porter visitant va aconseguir encertadament aturar el xut i impedir que s'encetés el marcador. Tres minuts més tard, però, una centrada a l'àrea petita, la va poder aprofitar el mateix jugador per aconseguir batre Aleix.

Amb el gol en contra, però, el Banyoles, com és costum, no va anar enrere, tot el contrari, va intentar agafar el ritme del partit i va començar a posar setge a la porteria de Surinyach, que va veure com, en el minut 14, Melero va enviar un xut pocs centímetres per sobre el travesser.

Poca cosa més va donar un partit que no s'havia d'haver començat mai a jugar, en un nou capítol en la polèmica que mantenen Banyoles i àrbitres. Plovent com plovia, no s'hauria hagut de saltar mai a un terreny de joc en molt males condicions per jugar-hi a futbol. I amb més motiu si no havia parat la pluja i, a més, el pitjor de la tempesta encara havia d'arribar. Això va fer que, amb només 25 minuts disputats, el col·legiat assenyalés el camí dels vestidors, quedant per la incertesa quan es reprendrà un encontre que incomodarà en els calendaris, sobretot el del Banyoles.