Jornada passada per aigua pels conjunts gironins de Tercera Divisió. Només el Palamós, que va jugar dissabte a Amposta, va poder disputar el seu partit aquesta jornada, que va finalitzar amb empat a un gol, trencant una dinàmica de dos partits sense aconseguir puntuar, justament els derbis que va disputar.

El Banyoles va poder començar a jugar el seu partit, tot i que amb mitja hora de retard, i, quan només s'havien jugat 25 minuts, l'àrbitre del partit va decidir que ja no es podia jugar més i va assenyalar el camí dels vestidors. Els banyolins estaven amb un desavantatge de 1-0 en el moment de suspendre's el partit.

El derbi gironí de la jornada, que s'havia de jugar al migdia a Cassà de la Selva, entre el Cassà i el Vilajuïga, va haver de ser suspès per la pluja. Els cassanencs encaraven el seu segon derbi a casa, després d'haver aconseguit una clara victòria en l'anterior disputat, davant el Palamós, a qui van vèncer per un contundent 4-1. El Vilajuïga, més modest en resultats, tenien la intenció de donar la sorpresa, aprofitant les baixes en defensa que presentaven els cassanencs.

El destacat partit entre el Blanes i l'Hospitalet, el colíder de la categoria, juntament amb l'Espanyol B, també va haver de ser suspès per la pluja que queia ahir a la tarda al municipi selvatà. L'Hospitalet tenia la possibilitat de posar-se líder després de l'empat de l'Espanyol B el matí davant el Balaguer, mentre que el Blanes volia tornar a donar una bona imatge al seu terreny de joc després d'haver perdut per 1-3 davant l'Amposta en l'últim partit a casa.

Després de l'onzena jornada, a l'espera dels partits suspesos, l'Espanyol B encapçala la classificació, amb un punt i un partit més que el segon classificat, l'Hospitalet. Manlleu i Reus són els altres dos conjunts, que estan situats dins els quatre primers llocs de Tercera Divisió, la qual cosa els habilita en els llocs de play-off. De fet, el Reus, quart classificat, està empatat a punts amb Santboià i Cornellà, que ahir van poder jugar els seus respectius partits, tot i que amb derrota pels dos conjunts, mentre que els tarragonins també van patir les inclemències del temporal de pluja i van haver de suspendre l'encontre davant el Prat.

Pel que fa a la part baixa de la taula, el Banyoles es comença a destacar a la cua, acompanyat pel Vilajuïga, penúltim, tot i que ambdós amb un partit menys. De moment estan acompanyats a la zona perillosa per la Pobla de Mafumet, que va empatar a casa amb el Vilanova.

Blanes, Cassà i Palamós, ocupen la setena, tretzena i quinzena posició, respectivament, i no es poden confiar de cara als propers compromisos de lliga si no volen quedar en una zona en què hagin de mirar cap a baix.