Una victòria, després de moltes setmanes i en el dia que menys gens esperava. El Girona no guanyava un partit des de la segona jornada de lliga (3-0 contra l'Alacant el set de setembre) i després havia encadenat set partits consecutius sense ?guanyar. Primer un treballat empat a Albacete amb Rafa Ponzo de protagonista, després dues derrotes consecutives contra Salamanca i Còrdova i després un llarg mes sumant empat rere empat i alimentant el debat sobre a l'equip li falta gol i a la plantilla un davanter de referència. El futbol, però, és imprevisible i el Girona va trencar aquesta ratxa el dia que menys valents apostaven per als d'Agné. El nom i la història d'un Saragossa, la profunditat de la plantilla aragonesa i el talent de jugadors com Ricardo Oliveira feien veure el panorama negre als més optimistes. A l'hora de la veritat, però, nova demostració de solvència dels jugadors de Raül Agné, gol de penal d'Alberto Manga i fi a la ratxa gironina de set jornades sense conèixer la victòria. A Saragossa encara no s'ho expliquen.

L'inici de lliga del Girona va ser senzillament espectacular. Els de Raül Agné s'estrenaven emportan-se la victòria a Balaïdos. I, després de batre el primer històric (Celta), els gironins confirmaven que no havien tornat a Segona Divisió després de cinc dècades per deixar-se impressionar: victòria contra l'Alacant en el debut a Montilivi (3-0).

Una setmana més tard, el Girona visitava el Carlos Belmonte d'Albacete i allà va començar la ratxa de partits amb els d'Agné divorciats d'assaborir el sabor de les victòries. Empat a 1 després d'un partit en què Rafa Ponzo va treure totes les pilotes possible i on Albert Serra va equilibrar de cap el gol de l'exjugador de l'Athlètic de Bilbao i de la Premier League Merino. Una setmana més tard va arribar la primera derrota. I a casa. El Girona es va fer un fart de treballar contra el Salamanca que en va fer prou aprofitant l'únic error dels gironins per emportar-se els tres punts (0-1, Isaac). Set dies més tard, en el que és la pitjor ratxa de resultats del Girona fins ara, l'equip perdia a Còrdova (2-0). Rayo Vallecano, Llevant, Reial Societat i Las Palmas. Quatre empats consecutius on l'equip de Raül Agné acapara molts i molts elogis però no aconsegueix sumar cap victòria. El debat de la manca de gol es fa gran i tothom busca davanters a sota les pedres fins que arrriba el partit del Saragossa. Una victòria per desterrar debats.