Un gol de Raúl Tamudo en la segona meitat va permetre a l'Espanyol acabar amb la mala ratxa de resultats que es prolongava durant les últimes sis jornades i sumar una merescuda victòria (1-0) davant un inofensiu Osasuna. El capità barceloní va decidir el xoc amb un gol propi de la seva escola. El davanter, que a la primera part va errar un penal, es va redimir en la represa.

Nené va ser el gran animador dels primers minuts. El brasiler, cada jornada més assentat a l'onze inicial, va posar en problemes Roberto amb un remat amb la dreta que el porter va aturar en dos temps. En la següent acció, l'extrem va fallar el pols amb el porter quan ho tenia tot de cara per marcar.

Tamudo, amb l'error recent davant el Vila-real en la memòria, va assumit la responsabilitat des dels onze metres. Però, de nou, el capità de l'equip català va desaprofitar l'oportunitat per avançar els seus al marcador. De trenta llançaments des del punt fatídic, Tamudo n'ha fallat onze en la seva carrera.

A pesar de l'error del davanter, el conjunt de Bartolomé Tintín Márquez no es va ensorrar. L'equip espanyolista es va sentir molt còmode sobre el terreny de joc i va portar tot el pes del partit, mentre que l'Osasuna es va limitar a ?guardar la porteria i a sortir amb comptagotes a la contra.

El moment clau de la primera part, per part espanyolista, va arribar amb una excel·lent combinació entre De la Peña i Luis García, que l'asturià va desaprofitar. A partir d'aquest moment, l'Osasuna es va animar i va avançar les seves línies creant bastants dubtes en la defensa blanc-i-blava. Llavors l'equip barceloní va perdre la claredat inicial. No va ser fins als onze minuts de la represa amb una bona combinació entre Luis García i Tamudo, quan l'Espanyol va tornar a veure porteria, però el travesser va evitar el gol. L'ocasió va animar de nou els locals i la fe espanyolista es va materialitzar. Nené va llançar la pilota per al capità que va aprofitar l'error de Flaño per marcar amb un toc subtil.

Camacho va intentar donar una mica més de poder ofensiu al seu equip amb l'entrada de Pandiani i de Delporte, però la defensa espanyolista va aguantar bastant bé les envestides visitants. L'Espanyol va renunciar a l'esfèric i va buscar sortir amb la velocitat de Coro per aconseguir el segon. Va donar la sensació que l'Osasuna no confiava en excés en les seves possibilitats, encara que Masoud la va tenir per empatar després d'un mal rebuig de Kameni que Pareja va esmenar. Poc bagatge per endur-se algun premi de Montjuïc.

Amb sofriment i amb molt de sacrifici, l'Espanyol va acabar sumant tres punts que li permeten assentar-se a la zona còmoda de la classificació, mentre que l'Osasuna segueix ancorat en la posició de cuer. Ni l'efecte Camacho ha estat capaç de revitalitzar-los.