"Estem contents de confirmar tant a Fernando com a Nelson per a la temporada que ve", va assegurar Flavio Briatore, director de l'equip. "Això proporciona a ANG Renault F1 una de les parelles de pilots més emocionants, amb la perfecta combinació de joventut i experiència", va indicar.

El propi Alonso va explicar el perquè de la seva permanència en Renault.

"He decidit continuar aquí perquè sempre han estat la meva primera opció i em sento molt content i còmode amb ells. És un equip molt unit amb una mentalitat competitiva i guanyadora i també d'actitud relaxada i acollidora, el que encaixa amb mi perfectament", va assenyalar.

Briatore també es va prodigar respecte al pilot espanyol i va assenyalar que "el compromís de Fernando per a les pròximes dues temporades confirma la fe que té en l'escuderia". "Estem encantats de continuar treballant amb ell", va afegir.

"Ha estat una gran basa durant aquesta complicada temporada i el seu lideratge i talent, units al dur treball i la determinació de l'equip, han estat compensats amb les nostres recents actuacions, que han recol·locat a Renault entre els millors rivals de la Fórmula U", va matisar el directiu italià.

Alonso es va referir als problemes d'aquesta temporada i els resultats obtinguts en 2008. "Després d'un començament difícil, hem superat les nostres dificultats i, constantment, hem millorat les nostres actuacions. Les meves victòries consecutives a Singapur i Japó i el meu recent segon lloc al podi del Brasil han provat com podem de competitius ser", va subratllar l'asturià, bicampió del món de Fórmula U amb la casa francesa.

"En el passat hem guanyat campionats junts", va recordar, " i també hem travessat moments durs, però ara estem decidits a demostrar que podem repetir aquest triomf junts en les pròximes temporades".

Així mateix, el brasiler Piquet va afirmar estar "encantat" de continuar en Renault després d'aquesta primera experiència, a la qual donarà "bon ús" en 2009.