Si es compleixen els pronòstics, el Barça perdrà Iniesta per als partits més transcendents que haurà de disputar en els pròximes setmanes, quan jugarà contra l'Sporting de Portugal, en 'Champions', i posteriorment s'enfrontarà al Sevilla, València, i Reial Madrid, en Lliga.

"Tant me fa els partits que arribin, el que em fa mal és la lesió, la resta queda en un segon terme. A més hi ha gent per jugar.

L'únic que em preocupa és recuperar-me bé i res més, no cal donar-li més voltes", ha dit Iniesta.

El migcampista del Barça ha explicat que ja va notar alguna molèstia durant la primera part del partit contra el Basilea, però no va ser substituït fins al minut 67.

"A la segona part vaig notar -les molèsties- en un centre, suposo que el múscul ja estaria una mica cansat i per això es va produir la lesió", ha explicat.

Iniesta, que va estar acompanyat en les proves pel metge de l'equip Ricard Pruna, ha indicat que el múscul lesionat es troba "en una zona delicada" i ha insistit que a partir de pensar únicament en la seva recuperació.

De la mateixa manera que la resta dels seus companys, Xavi Hernández ha qualificat d'"insubstituïble" a Iniesta i ha assegurat que la seva lesió és "una desgràcia per a l'equip" perquè es tracta d'un "jugador fonamental" per al Barça.

"El trobarem a faltar perquè és un jugador capaç d'actuar en moltes posicions i passava per un gran moment de forma. Haurem de viure sense ell aquest mes i mig", s'ha resignat.

Encara que també va participar en l'Eurocopa, Xavi ha insistit en que se sent "bé, com Carles Puyol", un altre dels campions a Àustria, i que tota la plantilla porta a terme "exercicis preventius per intentar evitar lesions".