La transmissió televisiva del Múrcia-Girona de dissabte (18.30) perilla. La "guerra del futbol" que enfronta dues empreses audiovisuals, Sogecable i Mediapro, pot impedir que els aficionats segueixin en directe la visita de l'equip de Raül Agné a La Nueva Condomina. El Múrcia té els seus drets cedits a Audiovisual Sport, l'empresa de Sogecable, i només deixarà entrar les càmeres del canal autonòmic local, La 7RM, en cas que els ho autoritzin expressament. Fins ahir no havia arribat cap permís i, per tant, fons del club grana van assegurar que no deixarien entrar cap càmera que no fos de la plataforma audiovisual a qui tenen cedits els drets. Des de La 7RM, en canvi, ho veien d'una manera molt diferent, i a pesar d'aquesta situació es van mostrar convençuts de fer el partit i poder cedir-ne el senyal a Televisió de Catalunya, tal i com està previst.

La "guerra del futbol" va esclatar la temporada passada i es manté aquest curs. La situació ha arribat a un punt surrealista i ara els únics partits de Primera i Segona que es poden veure en obert són aquells on actuen com a locals equips de Mediapro (el Girona és un d'ells). Així s'explica que el Barça es vegi tan sovint en obert, ja que també està en nòmina de l'empresa que presideix Jaume Roures. De la mateixa manera, un equip de Mediapro difícilment sortirà mai pel Canal + o per algun canal de pagament de Digital +, amb la qual cosa el Girona té molts números de no aparèixer mai aquesta temporada pel canal de pagament. De fet, fa jornades ja va impedir que entressin al camp les càmeres d'Audiovisual Sport al·legant que no havien sol·licitat permís a Mediapro.

Segons ha pogut saber Diari de Girona, Televisió de Catalunya es manté a l'expectativa per saber si La 7 RM resol els problemes amb el Múrcia i aconsegueix els drets del partit. La decisió definitiva es podria conèixer avui i ara mateix no es descarta que s'acabi canviant el partit de Segona de dissabte si es confirma que no es pot emetre el Múrcia-Girona. Les televisions autonòmiques emeten els partits que els ofereix Mediapro i no poden fer res si un club de la competència no els deixa entrar.