Els serveis mèdics del FC Barcelona han confirmat la baixa d'Andrés Iniesta per sis setmanes, després que el passat dimarts va patir un trencament del septe intramuscular del recte anterior de la cama dreta durant el partit contra el Basilea. Si es compleixen els pronòstics, el conjunt blaugrana perdrà el manxec per als partits més transcendents que haurà de disputar en les pròximes setmanes, quan jugarà contra l'Sporting de Portugal, en la Champions, i posteriorment enfront de Sevilla, València, i Reial Madrid, en Lliga.

"Tant me fa els partits que arribin, el que em fa mal és la lesió, la resta queda en un segon terme. A més hi ha gent per jugar. L'únic que em preocupa és recuperar-me bé i res més, no cal donar-li més voltes", va manifestar Iniesta.

El migcampista del Barça també va explicar que ja va notar alguna molèstia durant la primera part del partit contra el Basilea, però no va ser substituït fins al minut 67 per Samuel Eto'o: "A la segona part vaig notar -les molèsties- en una centrada, suposo que el múscul ja estava una mica cansat i per això es va produir la lesió".

Iniesta, que va estar acompanyat en les proves pel metge de l'equip, Ricard Pruna, va indicar que el múscul lesionat es troba "en una zona delicada", a més d'insistir que només pensa en la seva recuperació. De la mateixa manera que la resta dels seus companys, Xavi Hernández va qualificar d'"insubstituïble" Iniesta i va assegurar que la seva lesió és "una desgràcia per a l'equip".