Avui comença a PortAventura Golf el Reale Open Catalunya. Durant tres dies els millors jugadors professionals de l'Estat (un total de 84) jugaran al recorregut nord de PortAventura Golf. L'edició anterior, celebrada a Golf Sant Joan, se la va adjudicar el gironí Pol Bech, que confia revalidar el títol. "Estic jugant bastant bé. M'agradaria fer un bon paper i, perquè no, tornar a guanyar", va assegurar.

Albert Bosch ha viatjat a Nova Guinea per fer front a la quarta muntanya del projecte 7 Cims. L'alpinista de Sant Joan de les Abadesses encara l'ascensió de la Piràmide Carstenz. Si aconsegueix coronar-la, haurà superat l'equador del seu viatge, que el portarà als cims més alts dels cinc continents i les dues zones polars.

En les dues properes jornades de lliga, el Palamós rebrà consecutivament dos dels cinc primers classificats de Tercera Divisió i alhora aspirants a l'ascens. L'equip de Jordi Condom s'enfrontarà primer al Santboià (5è) i després a l'Hospitalet (2n). El tècnic Jordi Condom és optimista i espera que aquests rivals esperonin l'equip.

El nord-americà Lance Armstrong, sèptuple vencedor del Tour del França i disposat a tornar a la competició després de tres anys retirat, va anunciar que desitja participar a totes les clàssiques de primavera a excepció de la París-Roubaix. Sobre si participarà al Tour de França, el corredor texà segueix mantenint la incògnita.