El vice-president de la Generalitat Josep Lluís Carod-Rovira va rebre ahir un representació del Club Gel Puigcerdà, campió de lliga la passada temporada. Durant la recepció, el vicepresident del Govern va al CG Puigcerdà, per ser "els millors" en la seva disciplina i va explicar als esportistes la voluntat del Govern català que "els clubs ?siguin l'epicentre i referència de l'esport català".

El tècnic croat, campió de lliga la temporada passada amb el Tau, va ser nomenat ahir nou entrenador del Pamesa que el passat cap de setmana havia acomidat el grec Fotis Katsikaris.

La Fiscalia demanarà vuit anys de presó per a l'aficionat de l'Olympique de Marsella Santos Mirasierra detingut al Calderón.

Mentre el València va aconseguir una mínima victòria davant el modesta Copenhague alemany (1-- gol de Morientes), el Sevilla exporta la seva crisi a Europa amb una derrota a Bèlgica contra l'Standard de Lieja (1-0). Moment complicat per als de Manolo Jiménez que pot veure perillar el seu càrrec. Finalment, el Racing de Santander va empatar amb el Schalke 04 alemany (1-1).

El migcampista holandès Arjen Robben pateix un trencament de grau dos en el solear de la cama dreta, segons va confirmar la ressonància magnètica realitzada ahir al jugador, pel que haurà d'estar de baixa com a mínim durant sis setmanes. Robben es va lesionar durant l'escalfament previ al partit de dimecres a la nit davant el Juventus al Bernabéu (0-2) i no va poder sortir a jugar.