Així, l'aler balear segueix comptant amb la confiança de Nate McMillan i ha tornat a gaudir de minuts (gairebé mitja hora) on ha demostrat que el seu aterratge en la considerada millor lliga del món no és cap casualitat i que la seva condició de 'rookie' forà no li ha tret habilitat.

L'ex del DKV Joventut ha signat 15 punts i, en contraposició amb la derrota del dia passat davant de Utah Jazz, ha estat encertat en el tir anotant tres dels seus cinc triples intentats, dos dels quatre de dos que ha intentat i dos de dos en tirs lliures, al quals ha afegit dos assistències i un rebot.

Per la seva banda, Sergio Rodríguez ha tingut més minuts que Rudy Fernández davant dels Jazz, i tot i que no ha aportat cap punt, ha tornat a confirmar al seu tècnic les seves bones dots de direcció de joc repartint sis assistències, dos menys que el base titular, Steve Blake. També ha capturat tres rebots.

El partit ha estat bastant igualat i malgrat que Rudy Fernández, amb cinc punts consecutius, ha cooperat a obrir una bretxa de deu punts (81-71), els Rockets han reaccionat i Tracy McGrady (30 punts) ha segellat des dels lliures la pròrroga, que ha tingut un desenllaç més emocionant encara. Roy ha fet falta sobre Yao Ming, que s'ha beneficiat d'un '2+1' amb el rellotge gairebé a zero (98-99), però amb dècimes suficients perquè l'escorta es redimís amb un triple increïble per donar la victòria.