Jonathan Hernández del Lloret la Selva va ser el vencedor de la primera prova del circuti gironí de cros a Olot, però aques diumenge a Sant Hilari ho pot tenir bastant més complica per la presència de Hamid Kabouri (GEIEG) i de molts atletes de clubs de Barcelona.En categoria femenina, la vidrerenca Bàrbara Ramon però a Sant Hilari també hi haurà Encarna Garcia, Esther Guerrero o Eva Montero.

L'equip de Jesús Mach intentarà trencar la seva mala ratxa de resultas contra el Sant Esteve de Sesrovires (19.30) que està a la part templada de la categoria.

Els dos principals equips de waterpolo juguen diumenge els seus partis. El GEiEG femení juga a la piscina del Montjuïc (10.45) i l'Olot a Alarcón (13.00).

El GEiEG rep demà diumenge el CR Tarragona (12.30. Estadi de Palau), un equip que ha fet un gran començament de temporada i que està a tan sols quatre punts de l'equip gironí amb un partit menys disputat. L'entrenador Gary Taylor ha deicidit realitzar alguns canvis en l'alineació com el debut en la titularitat de Jordi Jiménez, un centre fitxat aquesta temporada provinent del Garrotxa.

Aquest cap de setmana se celebra l'encontre internacional "Els quatre motors d'Europa"4 de gimnàstica artística femenina a celebrar en la localitat francesa de Sant Chambèry on Clàudia Vilà del Salt Gimnàstic Club ha estat convocada per la Selecció Catalana. Les seleccions participants són Catalunya, França, Itàlia i Alemanya. L'any passat Catalunya, amb Vilà, va quedar segona.