La sala de premsa de La Nueva Condomina treia fum. Hi acabava de passar Raül Agné, tècnic del Girona. I, vist el resultat i el joc dels seus futbolistes, el seu caràcter estava justificat. Els gironins acabaven de perdre contra el Múrcia (2-0) després de cinc jornades sense conèixer la derrota. El mal joc de la primera part i les facilitats defensives dels blanc-i-vermells no van agradar gens a l'exentrenador del Peralada i el Palamós.

"Hem regalat la primera part; no hem fet res bé". Agné no va dubtar i va carregar amb duresa contra els seus després de caure contra els homes de Clemente. "El Múrcia s'ha dedicat a fer el que ha pogut i, amb això, s'ha endut la victòria", va assenyalar. El tècnic també va reconèixer que "amb els canvis de la segona part el nostre joc ha millorat i les oportunitats han arribat... però no ha estat suficient".

A més, va lamentar que el resultat trenqués amb la bona ratxa de l'equip en les darreres jornades. "Veníem d'uns bons partits, fins i tot de guanyar el Saragossa ara fa una setmana. La gent ja es pensava que això era l'hòstia. Però som el Girona i s'ha de ser realistes i tenir ben clar quin és el nostre objectiu", va expressar.

El seu enuig es va accentuar a la fi de la roda de premsa, un cop va exclamar que el Girona havia "fet pena. No érem capaços de fer dos atacs seguits i tampoc podíem sortir de la nostra àrea. Després del descans hem millorat la imatge però el Múrcia ens ha guanyat. En definitiva, hem jugat un mal partit".

Clemente respira

L'altra cara de la moneda la va protagonitzar Javier Clemente. El basc, a la corda fluixa pel mal inici dels seus homes a la Lliga (només havia aconseguit dues victòries), va respirar amb el triomf davant el Girona i allarga una mica més el seu crèdit com a tècnic grana.

"El Girona ens ha espantat", va afirmar el de Barakaldo, admirat per l'entrega dels homes d'Agné: "A la segona part han fet un futbol molt agressiu i m'ha agradat força la seva lluita i entrega; els felicito. Han aconseguit que els meus s'atabalin perquè han apretat a tot el camp i han fet que nosaltres reculéssim massa".

Del seu equip en va destacar el bon paper a la primera part: "Mereixíem un gol més. Trobo que si al descans haguéssim marxat als vestidors amb un 2 a 0 al nostre favor no hauria estat gens estrany".

Finalment, a part de reconèixer que no coneixia de res Raül Agné -"fa temps que no visc a Barcelona i he perdut el contacte amb el futbol català"-, va aprofitar l'ocasió per carregar contra l'àrbitre i el tracte de la LFP contra el seu equip. Clemente en estat pur.