ST. ESTEVE - sarrià 26-26

? st. esteve sesrovires : Carles, Julio (1), Miguel (3), Joan Roca (2), Jordi Ventura (2), Roger Pujol (3), Javier Pérez (1), Bartolomé (1), Alberto Muñoz (5), Javier Pérez (2), Albert Falgueras (5), Josep (1). ? sarrià: Masmiquel, Dídac (4), Francesc Bruch, Pau (5), Marius (5), Jordi Rodríguez (3), Robert, Joan Ylla (2), Marc Vila, Carles (7), Narcís, Manolo ? parcials: 1-0 / 4-1 / 8-4 / 9-5 / 10-6 / 12-8 DESCANS 15-12 / 17-16 / 20-19 / 21-21 / 23-23 / 26-26. ?Àrbitres. David Pérez, Andres Martín de Canàries.

El Sarrià va realitzar una primera part molt freda. Els locals varen sortir molt mentalitzats des del primer minut. En canvi a la represa el Sarrià es va activar, va entrar dins del matx i amb una bona feina col·lectiva de tot l'equip gironí, el Sarrià va acabar sumant un empat molt valuós, tot i la falta de sort.