Setmana anglesa pel Cassà. Els homes que entrena Robert Vila van arrencar un empat a zero a Vilanova, que combinat amb la victòria de dijous contra el Vilajuïga, permet al conjunt blanc-i-blau sumar quatre punts molt positius per continuar buscant la tranquil·litat.

El Vilanova va apretar molt durant tot el partit i va buscar amb insistència els tres punts, però es va trobar amb la defensa, amb Fran o bé amb el travesser. El Cassà es presentava novament a un partit amb moltes baixes (Ricard, Pitu Pérez, Joel Murcia i Quim Boadas) i situant un onze al camp amb una mitjana d'edat que no arribava als vint anys. Els Guillem Cornellà, Francesc Guitart o Abu que debutava amb 18 anys i sis dies, es van saber defensar amb nota davant les envestides dels locals.

A la primera meitat el perill dels dos equips va arribar per banda dreta. Quantitativament els locals en van gaudir de més, la més clara un xut al travesser de Trigero al minut vint-i-un després d'un xut creuat des de fora de l'àrea. Vallho, pel Cassà, va obligar Mario, el porter local, a fer una bona intervenció després d'un xut del gironí. Això passava al minut 40 de partit. Abans del descans, targeta vermella directa a Triadú, el segon entrenador del Cassà. A la represa, el Vilanova va sortir pressionant molt, buscant els tres punts. Les conseqüències d'aquesta pressió? un munt d'arribades a l'àrea de Fran. Però el Cassà, lluny d'arronsar-se, també va buscar les seves oportunitats. Guillem Cornellà, al minut 74, va enviar una pilota al travesser en un xut de falta, en resposta del de Trigero a la primera meitat. Fins al final, els locals ho van seguir intentant, però el Cassà, ben situat en defensa, va saber mantenir el resultat inicial.

Els del Gironès al final del partit es mostraven molt satisfets pel punt sumat a Vilanova, un equip amb les estadístiques pràcticament calcades als blanc-i-blaus. L'alegria venia donada en gran part pel bon paper que va fer un equip amb una mitjana d'edat molt baixa. El pròxim partit (diumenge 16 de novembre a les 12 h), és a Cassà i és un derbi, Cassà-Banyoles, amb els del Pla de l'Estany amb l'aigua al coll.