Després d'haver suspès el partit de la jorrnada passada per culpa de la pluja davant la Jonquera, el Figueres va guanyar aquest cop davant del Borrassà. Amb aquesta victòria la Unió continuarà una jornada més a la part més alta. El Borrassà per la seva part va jugar a Vilatenim un dels millors encontres disputats en aquest inici de lliga. L'equip de Paco Martínez va demostrar lluita i sobretot moltes ganes d'agradar. El partit de la novena jornada del campionat va començar amb un alt poder d'efectivitat per part dels dos conjunts. Quan només s'havien disputat set minuts, l'equip visitant va marcar el primer gol de la tarda. Pocs minuts després va ser l'equip de Coto qui aconseguia marcar. Primer , Cano, marcava l'empat i tres minuts més tard, Cruz, marcava el segon per part dels figuerencs. Abans del descans encara arribarien dos gols més, un per cada equip, arribant a la mitja part amb un resultat de 3-2. A la represa la Unió encara va tenir temps per marcar dos gols més que significaven el 5-2 final.

Amb aquest triomf el Figueres continua com a líder de la classificació amb vint punts, però amb un partit menys.El Borrassà, tot i el seu bon treball damunt del terreny de joc de Vilatenim, no va poder sumar i continuarà amb cinc punts a la zona baixa de la taula. La Unió jugarà el pròxim cap de setmana amb el Sant Miquel de Fluvià, mentre el Borrassà ho farà a casa davant del Vilabertran.

vilajuïga - esplais 0-3

?vilajuïga. Èric Quesada (José), Darec, Pablo, Héctor, Fernando, Metí, O. Piñero (Monir), Edgar (Karim), Camacho, Evaristo (Óscar), Mariano. ? esplais. Turró, Boher, Muniño, Marín, Guillem, Palacios, Sánchez, Genís, Víctor, Hoyos, Iñaki. ? Gols. 0-1, m.15, Hoyos; 0-2, m.80, Víctor; 0-3, m.88, Muñino. ?Àrbitre. Patiño Rico, correcte.

Un gol matiner de l'Esplais va deixar tocat l'equip local. Tot i això el Vilajuïga va disposar de diverses ocasions per marcar l'empat, però l'expulsió del seu porter va condemnar l'equip local que va veure com els visitants certificaven la victòria. ddg

viladamat - aro 1-1

?viladamat. Dani, Aron, Lluís, Juanma, Narcís, Manel, Aurelio Ferriol, Santi, Alejandro, Emilio, Marc. ? aro. Saurí, Sergi, Edu, Carreras, Ferran, Marc, Fèlix, Luís, Miguel, Pelli, Javi ? Gols. 1-0, m.31, Luís; 1-1, m.66, Víctor. ?Àrbitre. Feliu Rovira, correcte.

Partit molt igualat durant bona part del matx. Els dos equips varen disposar de clares ocasions sobretot a la segona part. Antonio Heredia

llançà - maçanet c. 4-0

?llançà. Xavi, Titi, Joel, Danilo, Juan Carlos, Enric, Diego (Marin), Kike (David), Alfons (Joni), Tete (Rubén), Guillem (Pepe). ? maçanet de cabrenys. Sergi, Pere, Eduard, Narcís, Pol, Jordi, Víctor, Carles, Sergio, Felipe, Víctor. ? Gols. 1-0, m.40, Guillem; 2-0, m.56, Danilo; 3-0, m.58, Guillem; 4-0, m.85, Joni. ?Àrbitre. Espinosa Díaz, bé.

La primera part del partit va ser molt igualada. A la represa l'equip local va ser superior. Tot i el bon joc dels visitants, el Llançà va acabar golejant el Maçanet de Cabrenys. ddg

roses b - agullana 2-5

?roses b. Francisco, Huguet, Juango, Anas, Baptista (Moha), François, Jordi (Hussein), Jaume, Xirri (Mariano), Miguel i Jose Ramon (Cristian). ? agullana. Anton, Jiménez, Enric, Juan Miguel, Àngel, Juan Francisco, Alberto, Fernando, Pontes, Pedro, Jose Manuel. ? Gols. 0-1, m.5, Jiménez; 0-2, m.10, Pedro; 1-2, m.25, Jose Ramon; 1-3, m.46, Pontes; 1-4, m.55, Pedro; 2-4, m.60; 2-5, m.75, Pedro. ?Àrbitre. De Lara López, malament.

L'Agullana va veure com tot li venia de cares amb dos gols molt matiners, mentre el Roses, va fer un mal partit. El Roses va notar les baixes que tenia per disputar el partit d'ahir. ddg

empuriabrava - cabanes 0-1

?empuriabrava. Matías, Diarra (Màxim), Luís Serra, Sebastián, Cirayuso, Esteban, Denis, Cristian (Pablo), Hicham (Óscar). ? cabanes. Toni, Hichi, Moreno, Guti, Alfonso, Alex, Parra (Dani), Oro, Chiqui, Jairo i Marcos. ? Gols. 0-1, m.75, Jairo. ?Àrbitre. Ramos Morata, bé.

Partit amb domini altern. L'únic gol del partit va arribar quan faltava un quart d'hora per finalitzar el matx. L'Empuriabrava ho va intentar fins l'últim minut però no va aconseguir marcar el gol que hauria significat el gol de l'empat. ddg

portbou - verges 1-2

?Portbou. Bernat, Manel, Eric B, Sebastien, Joel, Sebastián, David, Omar, Samir, Pau i Pol ? verges. Jordi, SantoDomingo (Auquer), Mika, Miki, Pelut, Àlex, Hugas (Claus), Albert, Burch (Tono), Pairó (Bossacoma), Quimet (Adrià). ? Gols. 1-0, m.3; 1-1, m.6, Quimet; 1-2, m.72, Burch. ?Àrbitre. López Fernández, correcte.

Partit molt treballat per part del Verges en un camp en mal estat. El Portbou va tenir les seves opcions però el Verges es va saber defensar. ddg

torroella - st. miquel f. 4-2

?torroella. Radresa, Moha, Napi (Quim), Jonathan, Alonso, Gento, Dani Ramírez (Yaya), Alexis, Galceran, Rueda (Alventosa), Bonmatí. ? st. miquel fluvià. Marc, Serra, Fernández (Eduard), Alfonso, Pere, Jordi (Volvrando), Narcís, Patrick, Albert, Xavier, Kenneth. ? Gols. 1-0, m.23, Bonmatí; 2-0, m.35, Galceran; 2-1, m.52, Volvrando; 2-2, m.70, Volvrando; 3-2, m.78 Bonmatí; 4-2, m.86, Yaya. ?Àrbitre. Barceló Roca, bé.

El Torroella va ser superior amb oportunitats clares. A la mitja part l'equip local guanyava 2-0, però a la represa els visitants varen aconseguir empatar. El Torroella va despertar a temps i va endur-se la victòria final. ddg

vilabertran-la jonquera 1-1

?vilabertran. Gou, Ramon (Dani), Paller, Guives, Pere, Pablo, F. Vidal, C. Vidal (Pagès), Diego (Vives), Yaya (Luque), Àngel (Juanmi). ? la jonquera. Marc, Eto'o, Eloi, Xavier, Jordi, Juan, Jordi Mach (Jordi Ricard), Eitor, Jaume, Manuel, Andreu (Joan). ? Gols. 1-0, m.17, C.Vidal; 1-1, m.62, Xavier. ?Àrbitre. León Aristizábal, regular.

Partit disputat en tot moment. Els dos equips varen dispusar de clares ocasions, però cap dels dos va ser capaç de definir davant de porteria. Ddg