girona/san antonio

? masella ski girona. CINC INCIAL: Coll, Cassola, Cesc, Amer, Bernat. reseves: Garangou, Mangas, Riera, Nesi i Verdaguer. ? san antonio. CINC INCIAL: Soldevila, Arroyo, Dantas , Jurado i Labiano. reseves: Alves, Andrade, Goicoetxea, Jofre, Idoae. A Àrbitres: Quintero i Rodríguez Sevilla. Van mostrar blava acumulativa als locals Garangou i Mangas. G Gols: 1-0, m.9, Garangou (p); 2-0, m.15, Nesi; 3-0, m.20, Cassola; 3-1, m.34.

El Masella Ski va fer el seu millor partit d'aquest cursa davant el San Antonio, on va fer gala d'un gran encert golejador. El San Antonio va sortir disposat a dominar però el Girona estava massa actiu per deixar passar l'oportunitat d'encarrilar el triomf en els primers minuts i al descans ja guanyava de tres dianes. En la represa els visitants van vuscar la remuntada però es van conformar amb un únic gol davant el gran encert del porter Ferran Coll.

vendrell/geieg

? vendrell. CINC INCIAL: Ortega, Ruiz, Castell, Roig i Albesa. reseves: Jurado, Ferrer, Mirado i Salvador. ? geieg. CINC INCIAL: Cantarero, Jaume, Acuña, Estanis i Nino reseves: Manel, Ribot, Mateo, Aniol i Adamut. A Àrbitres: Real i Cornurella, regular. Van mostrar blava acumulativa als locals Ruiz i Ferrer i als visitants Jaume i Estanis. També va veure la blava directa el visitant Albesa. G Gols: 1-0, m.18, Ferrer; 1-1, m.44, Estanis.

EL GEiEG no va treure prou premi dels seus esforç davant el Vendrell. De bon principi els grupistes van tenir el domini i malgrat les seves opcions -fins i tot dos pals- van ser els locals qui van obrir el marcador amb una jugada impecable. En la represa la decoració no va canviar i després de fallar un penal, els gironins van empatar amb un fort xut d'Estanis des del mig del camp.