Si la trajectòria del Girona a Segona Divisió A pot qualificar-se, de moment, amb un aprovat, els resultats que els homes de Raül Agné han anat col·leccionant en els sis desplaçaments realitzats fins al moment es mereixen un "necessita millorar". Així ho determina l'estadística, que ens parla d'un equip que, tret de la bona estrena a Vigo, no ha tornat a guanyar lluny de Montilivi.

Contra el Celta, el dia del debut a la categoria de plata, Jaume Duran va marcar el primer gol dels gironins a Segona. Un gol que, a més, va significar els primers tres punts per als blanc-i-vermells. Un inici excel·lent a un dels camps on, teòricament, la victòria anava més cara. Era el 31 d'agost i les coses començaven bé per a l'equip d'Agné.

Dos mesos i mig més tard, l'eufòria inicial ha minvat després de cinc desplaçaments més. Partits en els que, sigui pels motius que sigui, el Girona ha estat incapaç d'emular la gesta del dia del Celta. Fins a sis encontres han disputat lluny de Montilivi i el balanç no convida a l'optimisme. Una victòria (Celta de Vigo), tres empats (Albacete, Las Palmas i Llevant) i dues derrotes (Còrdova i Múrcia), espatllen el bon paper que els blanc-i-vermells han mostrat davant la seva afició.

A casa, el panorama canvia. No és que Montilivi s'hagi convertit en una plaça inexpugnable però, després de cinc partits de Lliga, el Girona hi suma un total de dues victòries (Alacant i Saragossa), dos empats (Reial Societat i Rayo Vallecano) i una sola derrota (Salamanca). A més, el porter Rafa Ponzo només ha hagut de collir la pilota de dins la porteria en dues ocasions mentre que de visitant, el Girona ha rebut 8 gols.

Una assignatura pendent que va quedar demostrada el passat dissabte a La Nueva Condomina de Múrcia. Els gironins, adormits a la primera part, van despertar massa tard. Els gols de Capdevila i Bruno, aquest últim quan els homes d'Agné més apretaven a la porteria rival, va confirmar que el Girona "necessita millorar" lluny de Montilivi. De temps, no li'n falta.