l'estartit b - lleida 1-2

? estartit b. Irina, Maria (Arnau, m. 65), Laura, Carla Herrero, Jessi, Ester Parramon, Natalia, Silvia (Maria Martí, m. 62), Serrano, Anna Martí, Ester Quintana. ? lleida. Mònica, Dolors, Meri, Cristineta, Andrea, Maria, Anna (mar, m. 89), Esther, Montse (Raqui, m. 70), Pili, Bea. ? Gols. 0-1, m. 53, Andrea: 0-2, m. 68, Maria; 1-2, m. 83, Serrano. ?Àrbitre. Verga Sulís, bé.

L'Estartit va deixar perdre tres punts a casa davant del Lleida, un equip de la zona baixa de la classificació. Les visitants van surtir al terreny de joc molt motivades i amb molta força, amb un bon toc de la pilota. No va ser fins a la represa, que les visitants van aconseguir obrir el marcador en el m. 53 i 68. Les jugadores de l'Estartit es van despertar molt tard i només van aconseguir reduïr distàncies en el minut 83.

espanyol b - girona 5-0

? ESPANYOL B. Andrea, Ana Torregrosa, Anna, Juliana, Robles, Brenda, Carolina, Lara (Elena), Raquel, Carla (Elena Fernández) i Laura (Sara). ? GIRONA. Redondo, Susi, Laura, Ari Gómez, Tània, Judit (Lorena), Anna, Mari, Marta, Laia (Paula) i Cristina (Aida). ? Gols. 1-0, m.12, Laura; 2-0, m.15, Raquel; 3-0, m.55, Carolina, 4-0, m.75, Brenda, 5-0, m.80, Raquel. ?Àrbitre. Javier Ramos Sánchez, bé.

El Girona no va poder fer res contra un Espanyol molt superior. L'equip gironí va arribar al camp de Barcelona amb dues jugadores menys al darrera per defensar i ho va patir. Les jugadores de l'Espanyol B van demostrar ser un gran equip i tenir un gran domini de la pilota, contra el qual les gironines no van poder lluitar. La barcelonina Raquel va aconseguir dos dels gols del seu equip i va fer molt de mal al joc gironí, sense idees i sense control.

blanes - llevant 1-2

? blanes. Yasmina (Roberta), Lara, Eva, Tamara, Diana, Anna, Noemi, Maile, Sílvia (Maria), Clara, Mireia. ? llevant. Miriam, Anna (Blanqui), Natàlia, Jèssica (Bibi), Mireia, Eva, Judith R., Vanessa, Cristina, Núria (Judith), Maria. ? Gols. 1-0, m.9, Noemi; 1-1, m.33, Judith A.; 1-2, m.81, Mireia. ?Àrbitre. Eduard Casedo Iglésias, regular.

El Blanes va sortir molt fort, pressionant molt a dalt. Les puntes del Blanes varen robar tres pilotes, per disposar de tres clares ocasions de gol aprofitant per marcar el primer gol del partit. A partir d'aquest moment l'equip visitant va començar augmentar el nivell del seu joc. A la represa el Blanes va disposar de quatre ocasions clares per marcar. A falta de deu minuts per finaltzar l'encontre l'equip visitant va aprofitar l'única ocasió de que va disposar per marcar el gol de la victòria. Les noies de l'equip del Blanes, tot i la derrota, varen realitzar el millor partit de la temporada segons el tècnic blanenc.