SANT JOSEP BADALONA/BLANES

? sant JOSEP BADALONA. CINC INCIAL: Carrasco (7), Puerta (10), López (5), Vera (9), Mas de Xaxars (19) reserves: Pascal (10), Cuesta (13), Jerez, Garcia (13), Mañes (1).tirs lliures: 21/24. triples: 8: 3 Cuesta, 2 Mas, Vera, López i Pascal, faltes personals: 25. Eliminat Mas. ? BLANES. CINC INCIAL: Mayol (8), Xifre (13), Palomino (10), Danés (20) i Garriga (10) reserves: Gil, Heras (15), Pérez i Romero (3). tirs lliures: 19/30. triples: 3: Mayol, Heras i Romero, faltes: 21. Eliminat Gil. A Àrbitres: Kanlich i Ossorio. P PARCIALS 1 24/18 2 42/38 descans 3 63/59 4 87/79

El Blanes va caure derrotat en la seva visita a la pista del Sant Josep de Badalona, en un partit en el que els gironins van estar a un bon nivell, però que el mal inici dels gironins i la diferència d'encert en els tirs lliures en els minuts decisius va marcar el resultat final. Els blanencs es van veure sorpresos de sortida pels locals (22-8), però poc a poc es van anar refent i al descans ja havien entrat en el partit situant-se a només quatre punts. A la segona part, el partit es va igualar més i en el minut 34, amb 67/67 els gironins van fer només 1 de 4 tirs lliures i no van anotar -falta i tècnica-. A partir d'aquí, dos triples locals i l'encert en els tirs lliures -7 de 7- van sentenciar.