L'Euromat l'Estartit va ser capaç de tenir l'Athlètic Club a les seves mans però, al final, a causa d'uns errors en defensa, va veure com els tres punts volaven del Municipal de Torroella de Montgrí en el darrer partit que les noies d'Eugeni Bou hi jugaven com a locals.

Els primers compassos del partit, però, no van ser massa esperançadors. Un Estartit a veure-les venir, incapaç de connectar tres passades seguides, semblava veure's desbordat per les jugadores visitants. Sembla ja un fet habitual aquesta actitud en el moment en què s'han d'enfrontar amb rivals de la part alta de la taula classificatòria, "aquells que juguen en una altra lliga". Aquesta por inicial feia dubtar molt les jugadores d'Eugeni Bou, que van veure com, passat el primer quart d'hora de partit, en una errada defensiva, Itzibi aconseguia, de cap, el primer gol del partit.

Aquest gol va semblar despertar les baixempordaneses que, amb una Anna Riera lluitadora, però molt sola a la punta d'atac, anaven mantenint el domini de la pilota cada vegada en una àrea més propera al terreny rival. Fruit d'un contracop per la banda dreta, una pilota va arribar a peus d'Anna Riera que va rematar contra el cos de la portera visitant, el rebuig va ser aprofitat per Clara per marcar des d'una posició molt escorada. Van ser els millors minuts de l'Estartit.

A la represa i amb l'equip trencat, sobretot a la zona de mitjos, l'Estartit va veure com l'Athlétic era l'amo del terreny de joc, ajudat també per un arbitratge permissiu, cosa que li va permetre avançar-se 1-3 en el marcador. L'entrada de Maribel i, sobretot, de Deborah, va donar més arguments atacants al conjunt d'Eugeni Bou, tot i que només Maribel va poder retallar als darrers instants de lliure directe.