En el dia de la presentació del futbol base llagosterenc, i davant dels 400 espectadors que varen assistir al partit, el Llagostera segueix imposant la seva llei a la categoria, i tot i ser un debutant va aconseguir la sisena victòria consequtiva a casa aquesta temporada i la vuitena del curs en onze partits disputats i sense conèixer la derrota.

Els jugadors locals varen sortir poc concentrats, a diferència dels visitants, i això va provocar alguns ensurts en l'inici com el contraatac de Sanchez que sol davant Portolès va veure com li desviava la pilota. Un minut després Sile era substituït a causa d'una estrebada muscular que els farà estar de baixa algunes jornades. En el minut 15, Ivan Portolès va tornar a ser providencial en aturar un xut de falta de Carlitos.

A partir del minut 20 el Llagostera entrà definitivament en el partit, i en la primera ocasió que tingueren s'avançaren el el marcador després que Plaja pentinés un servei de banda que va caure als peus de Casagran que va anotar el primer del partit. Amb el marcador a favor el Llagostera va jugar els millors minuts del partit i tot i disposar de diverses ocasions, el porter visitant va evitar que entressin, i es va arrivar a la mitja part.

En el segon temps el Llagostera esperà al Mariano Poblet per sorpendrel al contraatac, però els visitants igualaren el partit després que en el rebuig d'una pilota, Portolès es va lesionar, en el seu lloc entra Buendía, i Sanchez aprofità la mal rebuig per posar la pilota dins. Però en el següent atac local, Palomeras acoseguia el 2-1 amb un xut de falta que entrà per l'escaire.

Una altra vegada per davant en el marcador van tornar a deixar la pilota als visitants, i el partit quedà sentenciat en el minut 93, quan després d'un contraatac local, l'arbitre va pitar penal de Artur, que va veure la segona groga, sobre David Costa. Àlex Almansa va ser l'encarregat de transformar el penal i sentenciar el partit que deixa una setmana més el Llagostera líder.