L'Olot va anotar, ahir a la tarda, una victòria més al seu marcador personal; mantenint, així, la seva posició com a líders.

El partit disputat entre el Caldes de Malavella i l'Olot va destacar, com sempre, pel seu bon joc futbolístic, ja que tots dos conjunts varen demostrar de què són capaços sobre el terreny de joc. El Caldes de Malavella no es va atemorir davant de la figura dels visitants, tot i el seu bon historial, i varen saber posar entre les cordes el seu contrincant. Encara que l'Olot es va avançar ràpidament només sortir al camp, el Caldes de Malavella va recuperar les forces sense dilacions. Situació semblant que es va produir un cop iniciada la segona part, on el visitant va encetar un marcador dos a quatre al seu favor. Però el Caldes va saber aprofitar les oportunitats que li van ser brindades.

Base roses - l'escala 1-0

? base roses. Bazán, Gerard Muñoz, Aidel El Amrani, Miguel Angel Tijera, Aaron Romero, Jordi Perez, Sergio Useros (Joan Geli), Victor Cardosa (Alfredo Labrador "Pitu"), Juan Diego Herrera (Jaouad Boujemai), Blas Hornos, Albert Justafre. ? l'escala. Tibu, Serra (Ribas), Faura, Mir, Coma, Jose Miquel Diaz (Arbusí), Pitu Pujol, Mario, Jonas (Batlle), Manuel Murillo, Pablo Javier Martinez (Jordi Vila). ? Gols. 1-0, m.43, Sergi Useros. ?Àrbitre. Albert Fanals Huertas, correcte.

La primera part va ser de domini altern, amb estratègies de control sobretot al mig del camp, però en tots els casos les defenses varen superar les davanteres. Dos minuts abans d'iniciar-se el descans, Sergi Useros troba la oportunitat idònea per colar un gol a la porteria contrària. A la represa, va tornar el joc al mig del camp i la ordenada defensa dels homes de Juli Sunyer, que varen controlar absolutament tots els atacs . Destacar, tanmateix, l'efectivitat davant de porta i l'entrega del Base Roses que s'ha vist recompensada en una justa victòria. ddg

abadessenc - ef garrotxa 2-2

? abadessenc. Toni, Candelo (Franch), Coma, Castells, Serra, Evarist, Rota (Gabri), Plana, Joel (Ibáñez), Casas (Suárez), Néstor. ? ef garrotxa. Sellas, Turón, Linares, Palomo, Gispert, Roca I, Roca II, Karam (Uli), Vaillatoro (Soy), Aniol Masó (Joel), Pagès (Galcerán). ? Gols. 0-1, m.40, Karam; 1-1, m.62, Néstor; 1-2, m.70 Galcerán, 2-2, m85, Néstor. ?Àrbitre. Bou Bosch, correcte.

L'Abadessenc va trencar, ahir, amb una ratxa de derrotes, gràcies a l'empat que va aconseguir a casa davat el Garrotxa. La primera part va destacar per la falta de bon joc, al contrari de la segona, que va ser molt més vistosa i l'Abadessenc es va fer amb el control del partit, així, va apuntar-se un gol gràcies al xut de Néstor i establia l'empat. En els minuts finals del partit, els visitant varen marcar però els locals conseguiren neutralitzar el marcador amb un nou gol. ddg

bescanó - amer 1-0

? bescanó. Abel Pi, Gerard López, Diego Jiménez, Marc Recasens, Marc Porta, Uriel Sánchez, Aleix Barana, Jordi Carrera, David Serinyà, David Quintana, Quiñones. ? amer. Bustins, Oliver, Yuyu Ortega, Amagat, Vilaró, Gari, Rafel, Sánchez, Peraferrer, Torné, Navarro. ? Gols. 1-0, m.35, Serinyà. ?Àrbitre. Lluís Villalta Cáceres, bé.

El partit entre el Bescanó i l'Amer va gaudir ahir d'un bon nombrós públic assistent. Va estar dominat, durant la primera part, pels locals, que va ser quan varen aconseguir el primer i únic gol de tot el partit. L'Amer va trobar un parell d'oportunitats esperançadores però que no varen acabar amb el resultat esperat ddg

ripoll - vilamalla 1-1

? ripoll. Mateu, Crstian, Garriga, Gerard, Aitor, Guillem, Viñas, Jofré, Josep (Arnau), Nil (Dani), Edu (Uri). ? vilamalla. Rubèn Roca, Simón, Pipa, Pau, Mudu, Martínez, Santi, Baixó (Héctor), Arranz (Palli), Alabert (Guillem). ? Gols. 1-0, m.27, Guillem; 1-1, m.82, Héctor. ?Àrbitre. Rodríguez Rivero, pèssim.

Partit molt renyit entre els dos equips que es va transformar en un empat final d'un a un. Cal destacar la nefasta actuació de l'àrbitre que va mostrar preferències a l'hora d'ensenyar targetes grogues (8 pels locals, enfront de les 3 dels visitants), actuacions poc professionals i que comencen a ser freqüents. Menció especial al recent difunt Urbano Muro a qui se li va dedicar un minut de silenci. r. juli

ef gironès - banyoles b 2-1

? ef gironès-sàbat. Serafín (Alberto), Campassol, Mejias, Pau (Àlex Moreno), Santoro, Miguelón (Güell), Saura, Kiko, Cebrian, Duran (Ballesteros), Moha, Toni. ? banyoles b. Sergi Cortina, Pere Cortina, Toni, Prujà, Pagès, Lavall (Isaac), Roca, Masdevall (Berruezo), Pujolràs, Massanellas, Joan Vila. ? Gols. 1-0, m.33, Moha; 1-1, m.35 Levall, 2-1, m.73, Duran. ?Àrbitre. Nogareda Sala, correcte.

Bon partit del Sàbat contra el Banyoles B va donar una victòria merescuda, però sobretot necessària per a un renovat equip local. No obstant, encara s'haurà de patir molt però ja es comença a notar la mà dels nous entrenadors que intenten salvar la categoria i deixar el EF Gironès en la posició que realment es mereix. Recordar que el dimecres 12 es jugarà a les nou del vespre al camp de l'Escala el partit que es va suspendre diumenge passat. ddg

salt - breda 3-2

? salt. Fucho, Rosel, Peralta, Aguilera, (O. Girona), Garrucho, Chapi, Roger(Ibarra), Ferragut (Alonso), Mató, Kiko, Diego (Godoy). ? breda. Ruben, Dani, Oscar, Raul, Buixalleu, Àlex, Oliver, Soldevida, Ivan (Oriol), Carles, Juan (Pirtó). ? Gols. 0-1, m.18, ; 1-1, m.35, Diego; 2-1, m.38 Roger; 3-1, m.65, Roger; 3-2, m.88. ?Àrbitre. Vallribera Villega, correcte.

La primera part ha començat dominant els visitants la qual cosa al minut 18 s'han avançat al marcador. Arrel del primer gol hem estirat un xic les línies i hem pogut passar de ser dominats a dominadors. El marcador a acabat 2-1 a la primera part. A la represa, el domini ha estat altern amb oportunitats fallides per marcar en ambdós equips, fins que en el minut 65 Roger ha aconseguit un gol. El Breda ha intentat capgirar el marcador però tan sols ha aconseguit un gol més. ddg

tossa - farners 1-3

? tossa. Tole, Rafa, Juli (Fede), Martí, Salvi (Adame), Sebas, Cucho, Paraguas (Martín), Peki, Chino (Cazalla), Juan Pi. ? farners. PAne, Bru, Eric (Rachid), Vendrell (Isaac), Talavera, FReixas, Aubó, Batllosera, Montes (Artau), Cristian (Seul), Riera (Masferrer). ? Gols. 0-1, m.20, Montes; 0-2, m.32, Batllosera; 1-2, m.47, afa; 1-3, m.69, Montes. ?Àrbitre. Ribas Serra, malament.

El Tossa va sortir ahir amb molta força al camp de joc, tot i que el primer gol va ser regal del Farners, gol que va ser precedit per un altre de Batollosera, així doncs, el marcador anunciava ja una victòria prematura del Tossa. A la represa, i gràcies a un córner , escursen distàncies però el Tossa no obté el resultat esperat. El partit s'acava a favor del Faerners, tot i que no s'ha de desmerèixer el bon joc del local. ddg

camprodon - bisbalenc 4-1

? camprodon. Masdéu, Joel (Quetxa), Garriga, Calm I, Sito (Ruben), Prieto, MArtí (Valen), (Reig), Falguera (Calm II), Plana, Luque. ? bisbalenc. Matas, DEulofeu, Piferrer, Alias, Bonet I (Jonatan), Jimeno, Ribas (Donovan), Bonet II, Quer, Vidal, Xumetra (Roger). ? Gols. 0-1, m.20, Xumetra; 1-1, m.25, Quetxa; 2-1, m.35, Plana; 3-1, m.51, Plana; 4-1, m.85, Plana. ?Àrbitre. Romero Mota, bé.

Partit força igualtat en el qual, tant el Camprodon com el Bisbalenc, anaven força necessitats de punts. Els dos grups varen demostrar un bon joc futbolístic i varen disposar, també, de nombroses ocasions per marcar arribant, així, al 2-1 de la mitja part. La segona part va ser domini absolut del Camprodon qui hauria pogut aconseguir algun gol més gràcies a les jugades de Prieto i Falguera. ddg