Hi ha coses que sembla que no poden canviar aquesta temporada, una d'aquestes és l'arbitratge que està rebent el Banyoles, tant a casa com a fora. El més greu és que l'equip es mostra sòlid i, tot i que li manca el gol, té arribades amb intenció. L'actuació de la tripleta arbitral, però, els obliga a quedar-se, jornada rere jornada, sense sumar.

Pel que a al partit, el Banyoles va començar molt bé, dominant i, al minut 5, ja havia aconseguit sumar la primera ocasió, de Teixidor, que Roberto va aconseguir aturar. Però l'infortuni i la mà de l'àrbitre van provocar que un fora de joc clamorós es convertís en el primer gol de la tarda, a favor, està clar, de la Pobla. I tres minuts més tard, es repetí la mateixa jugada amb els mateixos protagonistes, àrbitre inclós. Si algú encara dubtava de la seva parcialitat, un penal al minut 28 de Denis sobre Matamala, en el que l'àrbitre es va girar d'esquena.

Cap més jugada destacable: el Banyoles jugava molt nerviós per voler i no poder i la Pobla tranquils. A la segona va passar el mateix fins al 72 un cop de cap Matamala va

aturar-lo el porter visitant i la contra de la Pobla va servir per sentenciar definitivament un partit en què d'haver tingut una actuació arbitral raonable seria una altra cosa.