El Palamós fa quatre jornades que no guanya i viu immers en una crisi de resultats (tres derrotes i un empat) que l'apropen a la part baixa de la classificació.

L'equip de Jordi Condom ha sumat només un punt dels últims dotze en joc, encaixant set gols i marcant-ne tan sols un. A la crisi de resultats i de suport a la graderia (només 200 espectadors assistiren a veure el partit), ahir a la sala de premsa, l'entrenador Jordi Condom va treure a la llum una nova crisi, com és l'econòmica. Aquest problema real Jordi Condom va dir que "preocupa el vestidor, volem tenir la tranquil·litat i la garantia de saber com van les coses". L'entrenador palamosí considera important "treure'ns l'incògnita del futur econòmic que té el club" i va demanar "més ajudes de les institucions".

Pel que fa al partit, els primers quinze minuts van ser infumables. Zero ocasions i domini territorial d'un Santboià que tenia ofegat el Palamós. A partir del quart d'hora de joc, el partit es va animar amb l'arribada dels gols. A la sortida d'un córner, la defensa local va refusar malament la pilota i Fran, a l'interior de l'àrea petita, va marcar a plaer. Un minut més tard, va arribar l'empat del Palamós, també a partir d'un córner: el xut des de la cantonada es va escapar a Rafa Leva, que va demanar, molt empipat, falta en el salt a l'àrbire, la pilota que va deixar caure Leva va arribar als peus de Diego, que no va desaprofitar l'ocasió per empatar el matx. Abans d'arribar al descans, un córner picat per Vichu el va pentinar Giró, però la pilota no va entrar per ben poc.

La segona part no podia començar pitjor pels interessos palamosins. Als tres minuts Rúa va iniciar una jugada individual fins arribar a la frontal. Allà va connectar un xut impressionant que va tocar el pal esquerre abans d'entrar al fons de la xarxa (1-2). Als dotze minuts, Diego va deixar una pilota en immillorables condicions per Maese, però el xut del davanter el va aturar sense problemes Leva. El tècnic palamosí ho va intentar tot fent entrar un davanter (Raúl Guerrero) per un defensa, Giró, però el gol tampoc va aparèixer.

El Palamós es va anar consumint i ja ho va veure tot perdut quan Fran, a manca de sis minuts pel final, va dictar la sentència.