Palafrugell - canovelles 0-3

? Palafrugell. Sepu, Poderoso, Cenizo, Pastor, Alsina, Heredia (m.50 Fredy), Montoliu, Joan Bernà (m.75 Marc Vilà), Ponsà, Èric, Raúl (m.60 Juanito) i Touray (m.75 Albert Frigola). ? canovelles. Albert,Txus, Alba, Gerard, Maitito, Jose Luís, Pinyol, Julián (m.75 Juanjo), Novo (m.90 Jonathan), Víctor (m.61 Ezequiel) i Ray. ? Gols. 0-1, m.4, Pinyol; 0-2, m.22, Ezequiel; 0-3, m.86, Novo. ?Àrbitre. Romo Parejo. Regular. TG: Cenizo, Sepu (Palafrugell). Pinyol i Jose Luis (Canovelles). Va expulsar Heredia per vermella directa (Palafrugell) i Ray i Gerard per doble amonestació (Canovelles).

Primera derrota de la temporada per un Palafrugell, que per postres perd el lideratge, que ocupa ara el Ripollet. Els del Baix Empordà van jugar quasi tot el partit amb deu homes per expulsió d'Heredia. Els barcelonins van fer una bona pressió, fruit d'aixó i la perdua posterior de la pilota del Palafrugell, va arribar el segon gol que pràcticament sentenciava. Abans, al quatre de joc, Pinyol inaugurava el marcador. El 0-3 definitiu era obra de Novo en la recta final.

rubí - lloret 1-1

? rubí. Moreno, Fran, Marc, Alfonso, Pol, Juan Pedro, Kiki (Cristóbal, m.56), Kevin, Villanueva (Raúl, m.75), Fernando i Pau (Oriol, m.80). ? lloret. Oriol, Joan Babi, Héctor, Àlex Bertran (Manel Pujadas, m.59), Marc Soler, Petete, Ricki (Dani, m.75), Edú, Nico (Alberto, m.50), Luna (Antonio, 72') i Mancheño (Santi, m.85). ? Gols. 1-0, m.22, Pau; 1-1, m.32, Mancheño ?Àrbitre. Fernando Caballero. Va amonestar amb targeta groga als locals Fernando, Alfonso, Kiki, Cristóbal i als visitants Ricki, Petete, Joan Babí, Edú i Alberto.

En un partit en què qualsevol dels dos equips hauria pogut emportar-se els tres punts, els selvatans varen emportar-se un punt. Els locals, l'equip amb el pressupost més alt de la categoria, varen patir molt contra un incòmode rival que els va presentar molts problemes, tot i així els locals es varen avançar en el marcador en el minut 23 després que Pau rematés a la xarxa una centrada de córner. Lloret no va afluixar i deu minuts després Mancheño igualava novament el partit després de transformar un clar penal de la defensa local.

mollet - Roses 0-1

? mollet. Marc, Souto (m.53 Aguilera), Xavi Planas, Gori, Toni, Cuadros (m.69 Mendieta), Fortuni (m.53 Amasedo), Jose Manuel (m.69 Jordi), Manolo (m.53 Albert Muñoz), Dani Martínez, Fran. ? Roses. Edu Carrera, Diego, Lango, Ferrer, Martin Linares, Salam, Job (m.76 Ivi), Edu Sastre (m.65 Gabi), Eladio (m.80 Pau), Mercader (m.88 Aleix), Salomó (m.68 Juan). ? Gols. 0-1, m. 50, Job de falta directa ?Àrbitre. Edgar Carmona Martinez. Perfecte. TG: Gori, Cuadros, Dani Martinez (Mollet). Diego, Job, Edu Sastre, Gavi (Roses). TV: Ferrer del Roses per doble amonestació.

Segona victòria consecutiva d'un Roses cada vegada més compenetrat com a equip. Els alt empordanesos van controlar una primera meitat molt igualada i amb un joc concentrat al mig del camp. Però el gol de Job al cinc de la represa va capgirar la tònica de l'enfrontament. Un xut que va entrar plorant a la porteria de Marc després de superar les cames de la barrera del Mollet. Els del Vallès van anar a buscar desesparadament l'empat, sense aconseguir-ho.

palau-solità p - St. Hilari 0-1

?palau solità p. Lebas, Olias, Garcia (Martín), Jonny, Francis, Molina (Mañosa), Ortiz (Palma), Morera (Parra), Joanan, Domènec (Carlos) Joan. ? Sant Hilari Font Vella. José, Valle, Pinto, Cabratosa, Moré, Llagostera, Jonny (Pau), Planes (Garriga), Reinoso (Criado), Padrós (Robert) i Vázquez (Isaac). ? Gols. 0-1, m.23, Reinoso. ?Àrbitre. Asensio. Va amonestar amb targeta groga els locals Pinto, Planes, Reinoso i Padrós i els visitants Garcia, Jonny, Francis i Domènec.

En un partit molt igualat el Sant Hilari es va endur el triomf contra un altre equip de la zona baixa de la classificació que els permet escapar-se una mica de la zona més perillosa. En un partit avorrit, amb el joc a la zona central del terreny de joc i poques ocasions de gol per als dos equips, la millor definició dels visitants els va permetre endur-se aquests valuosos tres punts en joc.