Durant les quatre temporades amb el Còrdova a Primera recorda algun partit de manera especial?

Doncs me'n recordo d'una vegada que va venir l'Espanyol dels Dofins (Amas, Rodilla, Re, Marcial i José María) i l'entrenador del Còrdova, Marcel Domingo, ens va dir: "Els Dofins els afogarem al Guadalquivir!". Vam guanyar 1-0. També un any contra el València vaig marcar el 2-1 a l'últim minut i al Marca em van posar un 3, que era el màxim!

M'imagino que hi hauria algun defensa que li fes la vida impossible...

Sense cap mena de dubte, Pedro de Felipe, del Madrid, i Eladio, del Barça. Eren criminals. Anaven a fer mal. Una vegada al Bernabéu però, sabia que De Felipe s'havia acabat d'operar i el vaig ben caçar. Va estar-se uns quants mesos sense jugar...

Llorenç Riera era un jugador dels anomenats ara polivalents?

Miri, jo quan arribava a casa després dels partits la meva xicota gairebé no em reconeixia. Em passava els noranta minuts corrent perquè sempre havia de marcar les estrelles del conjunt rival. Recordo haver perseguit Lapetra, del Saragossa, i també Pirri, del Madrid.

En el seu últim any a Còrdova va tenir un mite com Kubala d'entrenador. Era tan gran com diuen?

Sí, però no es pensi, per mi Kubala no era gaire bon entrenador. No tenia personalitat i es deixava endur massa per la premsa. Ho feia tot de cara a la galeria.