Malgrat que el Girona només ha perdut dues posicions en la classificació (ha passat de ser onzè a ser tretzè), la derrota a Múrcia de dissabte és més perillosa del que diu la taula. El fet de caure davant un equip dels que ocupen posicions de descens ha fet que les distàncies respecte a les quatre darreres places s'escurcin a només tres punts. De fet, els mateixos que hi havia fins fa dues jornades, just abans de la històrica victòria a Montilivi contra el Reial Saragossa.

Amb tot, els marcadors de la jornada d'ahir no van ser gens dolents per als interessos del Girona que va veure com Alabès i Sevilla Atlètic empataven a Mendizorroza (2-2) i com l'Alacant segueix sense aixecar cap i perdia a Salamanca (2-0) en l'estrena de Benigno Lema a la banqueta. En un altre dels partits amb implicació d'equips de la zona mitjana baixa, l'Elx i l'Albacete van empatar sense gols (0-0). La salvació la segueix marcant el Múrcia que, amb la victòria de dissabte s'ha situat amb onze punts, a només tres del Girona (14).

Que la Segona Divisió A és molt equilibrada tots els tècnics i especialistes ho repeteixen. Els números, que sempre tenen la raó, també ho evidencien. D'aquesta manera es pot observar que el Girona, 13è, està empatat a catorze punts amb el Nàstic (10è), l'Osca (11è), la Reial Societat (12a), i el Celta (15è). Per sota del Girona queden, l'Alabès (tretze punts), el Las Palmas, el Còrdoba i l'Eibar (tots amb dotze punts). Aquesta setmana caldrà estar atents a la decisió de la Federació sobre el partit entre Reial Societat i l'Eibar que es va suspendre al darrer minut quan una llauna va impacatar al rostre del tècnic local, Juanma Lillo. En cas que es donés per acabat el partit, la Reial deixaria el grupet de cinc equips empatats a catorze punts i escalaria fins a la 10a posició.

Per dalt, el Salamanca va recuperar el lideratge gràcies a l'empat de l'Hèrcules, proper rival del Girona contra el Xerez (0-0). El conjunt alacantí és ara 2n amb 21 punts, dos menys que els castellans.