Dos dies després d'estrenar-se amb el Girona a la Lliga, Ivan Gómez va entonar el mea culpa. Amb la humilitat per davant, el porter de Barcelona va explicar les sensacions que el van acompanyar a La Nueva Condomina de Múrcia, estadi del seu debut. Satisfet per haver pogut disputar els seus primers minuts a Segona A amb el conjunt gironí, l'ex de l'Águilas va aprofitar l'ocasió per reconèixer els seus errors i, també, per assumir el seu rol de suplent davant la teòrica titularitat de Rafa Ponzo.

"Estic molt content pel meu debut, però també una mica trist perquè la derrota ens ha fet força mal. Sempre és dolorós rebre gols, sigui de la manera que sigui. Sobretot el segon; és un gol que fa força mal". Un sentiment agredolç és el que acompanya Ivan Gómez quan pensa en el partit de Múrcia (2-0), una estrena que, tot i la derrota, no atura les ganes del català de continuar treballant per guanyar-se un lloc a l'equip: "Estic força content amb el meu rendiment. Els tres partits que he jugat (a part del dia del Múrcia, Gómez va disputar els dos partits de la Copa del Rei) m'han sortit força bé. És cert que puc millorar, com tothom. Sempre és bo ser crític amb un mateix".

La bona predisposició, però, xoca amb la realitat. Rafa Ponzo es el porter escollit per Raül Agné per ocupar la porteria i així ho demostren el fet d'haver disputat tots els minuts fins el passat cap de setmana. Només una febrada va obrir les portes de la titularitat a Ivan Gómez que, conscient de la situació, assumeix la seva condició de suplent: "No passa res si el proper diumenge és Ponzo qui ocupa la porteria contra l'Hèrcules. És més, ho entendria. Però encara no sé el que passarà".

Mitja part va ser suficient perquè Héctor Simon tornés a somriure. Encara que resultat final no va acompanyar, el de Llançà sempre recordarà Múrcia com la plaça on va tornar a sentir-se jugador de Segona A. "No va ser el millor dia per debutar, pel partit que vam fer, però estic content de poder tornar a jugar". El mig del Girona va explicar quines són les seves expectatives un cop ja ha entrat als plans de Raül Agné: "No sé què és el que pensarà el tècnic del meu treball, però pel que fa a mi sé que he de treballar al màxim per anar sumant minuts de cara als pròxims partits". A part de la seva situació personal, Hèctor Simon va valorar la derrota gironina a Múrcia: "No ens vam adaptar al seu joc i ho vam pagar. Però això és la Segona A; una categoria on remuntar sempre és complicat".