En aquests temps que corren de crisi econòmica el Palamós tampoc n'és una exepció. Esportivament diumenge es va caure contra el Santboià (1-3) i l'equip és a un punt del descens; en l'àmbit econòmic les coses marxen encara pitjor: l'entrenador del Palamós, Jordi Condom, va explicar en la roda de premsa posterior al partit que la delicada situació econòmica preocupa molt el vestidor i va dir que necessiten solucions urgents per "treure'ns de sobre la incògnita de saber com van les coses".

Un dels jugadors més importants del Palamós, Javier Arce "Vichu", autor de cinc gols aquesta temporada, va assegurar ahir que "només hem cobrat un mes dels quatre que portem treballats i la situació és molt preocupant, si ara que tot just hem començat tenim problemes per cobrar, imagina't com estarem més endavant". El mitjapunta càntabre afegeix que "la junta directiva ens ha promès que cobrarem fins al desembre però que després serà una incògnita".

Vichu assegura que personalment "estic intranquil perquè fa tres setmanes que ens diuen que cobrarem i això no passa". L'exReus diu que "si al desembre continuem així hauré de moure'm i fer alguna cosa perque jo l'únic ingrés que tinc és del futbol". La crisi econòmica, social i esportiva del Palamós és una realitat i Jordi Condom va llançar un crit d'auxili a les institucions per salvar el club degà del futbol català del pou on es troba immers. El compte enrere per evitar que els problemes s'agreugin ja ha començat.