Especialment, en el quart període, quan Barbosa va anotar 16 punts per mantenir els Suns segons en la Divisió Pacífic, només superats per los Ángeles, invictes.

Barbosa, que va jugar 22 minuts, va estar imparable en la recta final del partit i amb 43,8 segons per concloure el partit, va anotar un triple que va donar l'avantatge (103-102) als Suns.

L'internacional brasiler va anotar 10 de 13 trets de camp, inclosos 2 de 3 triples i 5-6 des de la línia de personal, va capturar tres rebots i va recuperar una pilota.

Els Grizzlies, que van superar un desavantatge de 17 punts en el tercer període i es van posar amb l'avantatge de 102-100 quan faltava un minut i 30 segons per a la conclusió, no van poder donar la gran sorpresa de la jornada.

L'escorta principiant O.J. Mayo va tornar a ser el líder de l'atac dels Grizzlies en aconseguir 33 punts, la seva millor marca com a professional, però va fallar un mati que va poder donar al seu equip l'avantatge en els últims segons del partit.

L'aler Rudy Gay va aportar 20 punts amb set rebots, mentre que Gasol va fer un gran treball d'equip i defensiu en aconseguir 15 punts i capturar cinc pilotes sota la cistella.

Gasol va jugar 28 minuts per anotar 5 d'11 trets de camp i va estar perfecte (5-5) des de la línia de personal, va recuperar una pilota, la va perdre tres vegades i va cometre tres faltes personals en la seva lluita contra O'Neal.