Quan Jordi Xumetra va caure estès sobre la gespa de la Nueva Condomina, dissabte passat a Múrcia, es van encendre les alarmes. La ressonància magnètica a què va ser sotmès el jugador ahir a primera hora del matí va descartar cap lesió greu i va determinar que l'extrem de l'Estartit només pateix un pinçament de la banya posterior del menisc intern del genoll dret. El fet que no hagi afectat el lligament creuat ni el lateral fa que es tracti d'una lesió lleu. Això sí, Xumetra no s'estalviarà el tractament durant aquesta setmana per tal de veure l'evolució de la lesió i posar-se a punt el més aviat possible. La lesió el fa ser seriós dubte amb vistes al partit d'aquest diumenge a Montilivi davant l'Hèrcules. Més dolentes són les notícies per a David Sánchez. El lateral dret del Girona s'haurà d'estar tres setmanes allunyat dels terrenys de joc a causa d'una ruptura fibril·lar del bessó de la cama dreta que es va produir en l'entrenament de dilluns.

Malgrat que el jugador reconeixia dilluns que encara sentia "alguna molèstia en fer algun gest", donava per fet, al mateix temps, que la lesió soferta a Múrcia no seria res greu. La ressonància magnètica va servir per treure's de sobre qualsevol possible dubte. De totes maneres, i tot i que el pinçament de la banya posterior del menisc no el descarta del tot per al partit contra l'Hèrcules, la bala de l'Estartit té pocs números per jugar diumenge. I és que el tècnic, Raül Agné, té el costum de comptar per a l'equip titular amb els jugadors que han entrenat amb el grup i en perfectes condicions durant la setmana. L'últim exemple és el de Chechu, que no va desplaçar-se a Múrcia, la setmana passada, arran d'unes molèsties musculars a la cuixa.

La lesió de David Sánchez és un altre contratemps per a Agné ja que, malgrat que el lateral dret és propietat de José Martínez, el de Taialà es troba a només una targeta groga de complir el primer cicle. En cas que José fos amonestat en les properes jornades, Raül Agné hauria d'improvisar un altre lateral dret.

El bar Ca l'Atrapat d'Olot ven la Loteria de Nadal de la data de l'ascens del Girona a Segona A. El número 15.608, que es pot comprar en dècims, i que està consignat a l'administració de loteria número 1 de l'Escala, coneguda popularment com L'Anxova Milionària, i Ca l'Atrapat s'hi ha abonat. El mateix número es pot comprar cada dijous i dissabte i per la Loteria del Nen a l'administració de l'Escala. Segons va explicar el propietari de l'administració de l'Escala, Fèlix Pons, "satisfets pel fet que un equip gironí es tornés a situar a la divisió de plata vam decidir buscar el dècim de Nadal que coincidís amb aquella data". El bar d'Olot vendrà íntegrament 500 dècims pel sorteig de Nadal del 22 de desembre.