A quatre dies de visitar Montilivi, l´Hèrcules, proper rival del Girona a la lliga, encara una petita aventura pel territori nacional. L´equip entrenat per Juan Carlos Mandià es troba concentrat a Valladolid, on aquest vespre (20.00 hores) s´enfronta a l´equip local en partit corresponent a la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. Una cita que per als alacantins pot suposar una lleugera càrrega de cara al partit d´aquest dissabte. I més tenint en compte que l´expedició blanc-i-blava no tornarà a casa després del matx, sinó que té previst viatjar fins a Barcelona per preparar el proper compromís.

Amb aquest panorama i l´1 a 5 en contra de l´anada ha viatjat tota la plantilla disponible a Valladolid. El partit d´aquest vespre, tot un «tràmit» com reconeix el central Abraham Paz, no farà només que carregar de minuts i esforç als jugadors que saltin avui a l´estadi José Zorrilla. «És complicat, la veritat. Igualment sortirem a guanyar, però el que també és cert és que tots tindrem al cap el proper partit amb el Girona», afegia el central gadità de l´Hèrcules.

Mandià, el tècnic dels alacantins, podria variar el seu dibuix tàctic habitual per donar descans als seus homes més importants pensant ja en el duel de Montilivi. Tanmateix, ja té les baixes segures d´Abel Aguilar i del davanter Rubén Navarro.

Sobre el fet de no tornar a casa després del partit i d´afrontar un nou viatge cap a Catalunya, la majoria de la plantilla no ha volgut donar la seva opinó. Tot i això, algun dels futbolistes de l´Hèrcules s´ha mostrat contrari a una petita odissea que pot afectar-los per a l´encontre d´aquest cap de setmana. Un d´ells, el davanter Tote: «El millor era anar a Alacant, sobretot per aquells que tenen dona i fills. Però és el que s´ha decidit i esperem tornar tots molt contents».