Si hi ha un tema que s'ha convertit en vox populi al voltant de l'actualitat del Girona FC aquest és, sense cap mena de dubte, la falta de gol de l'equip i la hipotètica arribada d'un nou davanter. Un tema que acompanya el conjunt gironí des de les primeres jornades i que la victòria contra el Saragossa de fa dues setmanes havia aconseguit apagar. Però els fantasmes van tornar a aparèixer aquest dissabte quan els homes d'Agné van quedar-se sense pólvora i els tres punts van volar de Múrcia.

Un problema, però, que des del vestidor veuen capaços de solucionar. I qui millor per transmetre-ho que un dels capitans i a la vegada davanter, Arnal Llibert Conde.

El gironí va assegurar que els atacants de l'equip estan totalment "capacitats per fer gols", a part de reconèixer que "som els que estem ara els que hem de tirar això endavant".

Preguntat per si la plantilla necessita l'arribada d'un 9per veure porta, Arnal no va mossegar-se la llengua: "El tema del davanter no depèn de nosaltres. Però si fos per mi, tant de bo no vingués ningú; així tindríem més oportunitats ja que tots el que volem és jugar".

L'ex del Sant Andreu va assegurar que es tracta d'un problema de ratxes i que "pitjor seria que l'equip no arribés a porteria i que la defensa fos un colador. Per sort això no ens passa i quan un davanter marqui i agafi una bona dinàmica tot canviarà. No veig que el tema sigui tan greu". A més, hi va afegir la mala sort: "És cert que no fem molts gols, però si els penals de Llevant haguessin entrat, com també algunes de les nombroses ocasions que vam crear el dia de la Reial Societat, ara portaríem els mateixos gols que el líder, el Salamanca".

Personalment, Arnal va assenyalar que "no em sento igual que fa unes setmanes perquè porto alguns partits sense jugar", tot i que va afegir que la seva intenció és "continuar treballant al màxim per convèncer el tècnic i tenir més minuts de cara al futur".

Un altre dels davanters de l'equip, Paco Esteban, també va parlar sobre la hipotètica arribada d'un nou davanter a l'equip. "Si ha de venir algú que sigui només per sumar. Prova d'això és que hem tingut força gent de prova que, vist l'alt nivell de la plantilla, finalment no s'ha quedat".

El granadí va admetre que "si l'equip tingués més gol podríem anar primers a la Lliga" però que "el nostre objectiu, vist el pressupost, és un altre, però hem d'estar contents amb el que hem fet fins ara", va rubricar el davanter del Girona.