El triomf davant l'Oviedo de diumenge passat va posar fre a una sèrie de tres derrotes consecutives del Sant Josep que havien començat a encendre algunes alarmes. El balanç negatiu de les últimes jornades ha fet que el club hagi anat per feina i s'hagi decidit a incorporar un nou jugador. Es tracta de l'escorta italoargentí Bruno Gelsi, amb experiència al bàsquet italià i que arriba procedent del Cajasur Còrdova i que podria debutar aquest cap de setmana a la pista del Navalcarnero.

Bruno Gelsi s'incorpora al conjunt entrenat per Borja Comenge fins a final de temporada. El jugador, de 32 anys i 1,88 d'alçada, va disputar la darrera edició de la LEB Bronze amb el Cajasur Còrdova, i va finalitzar com a tercer millor anotador de la lliga regular amb 17,9 punts.

Gelsi va completar una gran temporada regular, amb bons percentatges (36% en triples i 77% en tirs lliures), 3,9 rebots, 1,8 assistències i 1,0 recuperació en 33,5 minuts. Va promitjar una valoració de 10,9. Els andalusos van caure en la primera ronda dels play-off davant Balneario Archena (2-0). En aquests dos partits va acreditar una gran estadística: 24,5 punts (67% en triples) i 4,0 recuperacions amb una valoració de 20,0. En el conjunt andalús h ijugava també Jordi Bataller, amb qui Gelsi tornarà a coincidir al Sant Josep.

D'altra banda, el club ja disposa de 1.310 abonats.