El fabricant japonès d'automòbils Nissan va confirmar en donar a conèixer el seu calendari d'activitats esportives de 2009 que farà debutar el seu nou 370 Z en el campionat nacional de ral·lis d'asfalt, en el qual centrarà els seus esforços amb un equip oficial encapçalat per Marc Blázquez. El pilot gironí va guanyar el Mundial de Bajas en les temporades 2005 i 2006.

Diumenge es disputa el XXX Campionat internacional de fons del Ripollès amb el recorregut Ripoll-Sant Joan de les Abadesses-Ripoll. Hi esperen 1.000 atletes.

Nikolay Davydenko es va classificar per a les semifinals del Masters de tennis juntament amb Novak Djokovic. L'argentí Del Potro ja pensa en la final de la Davis.

El president de la Fundació AGBAR, Jordi Mercader, i l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, han firmat el conveni de col·laboració pel qual la Fundació aportarà a l'Ajuntament 15.000 euros per finançar part de la Copa del Món de rem 2009. La Fundació AGBAR té com a finalitat la promoció i el foment d'accions sobre sostenibilitat als seus vectors d'equitat social i creixement econòmic.

L'Euromat l'Estartit ha patit aquesta setmana la baixa de la portera suplent Anna Fàbregas. Per cobrir aquesta absència el club empordanès s'ha interessat per Eli, que havia defensat la porteria del Girona. De totes maneres per afrontar el partit d'aquest cap de setmana a Màlaga Eugeni Bou s'emportarà la jugadora Ester, del filial, que amb només 15 anys ja viatjarà amb el primer equip.