A diferència de les dues darreres ocasions en què la pluja va fer la guitza al Girona, les previsions meteorològiques pronostiquen per demà una tarda de sol esplèndida. El tècnic del Girona, Raül Agné, però, es va encarregar ahir d'avisar que contra l'Hèrcules "no es veurà un partit gaire maco". Sigui com sigui, el Girona rep demà (17.00) un dels millors equips de la categoria -no per nom, sinó per números- com és l'Hèrcules, l'únic equip imbatut de la categoria. "Sempre hi ha una primera vegada", deia un optimista Agné, que està convençut que el partit serà molt diferent del que van disputar gironins i alacantins ara fa unes setmanes en la Copa del Rei. i en què l'Hèrcules va vèncer 1-0. Pel que fa a la formació titular que sortirà demà d'entrada, la principal novetat és la parella atacant Arnal-Paco Esteban, inèdita en lliga. El retorn de Chechu, Ponzo, Matamala i Dorca són les altres variants respecte l'onze que va caure a Múrcia, en una revolució a l'equip.

"Juguem contra un rival que té Delibasic, un davanter del tipus d'Oliveira i Ewerthon, que es desmarca molt bé i que s'ha de controlar bé, sobretot perquè no rebi de Tote, l'home que fa l'última passada". Aturar la connexió Delibasic-Tote és un dels reptes d'Agné. Potser per això, tornarà a confiar en la parella de centrals, Migue-Serra, que va anul·lar per complet els davanters del Saragossa fa quinze dies. Agné però no només va destacar l'atac de l'Hèrcules. I és que el conjunt alacantí arriba imbatut i com a segon de la classificació. "Juntament amb el Xerez és l'equip que m'agrada més de la categoria. És un conjunt molt organitzat i molt ben treballat. Si vaig dir que el Múrcia era a baix per quelcom, també dic ara que l'Hèrcules és on és perquè fan moltes coses bé. Els números ho demostren", explicava l'entrenador. Paral·lelament, Raül Agné afegia que "crec que serà un partit no gaire maco, de molt de tempteig, llarg i que, qui s'equivoqui ho pagarà molt car".

El preparador del Girona "també es va referir a la recerca dels davanters. "Està bé que els jugadors es reivindiquin. Jo no em queixo de manca de gol; em queixo que no tenim perfils de jugadors concrets", va dir.

Agné, amb molta ironia, va dir que posava Arnal de titular "perquè aquesta setmana ha dit que no tenim problemes de gol i que no calia fitxar. El moviment es demostra caminant, i en futbol, al camp, o sigui, que a jugar". "És broma. Arnal juga perquè crec que és el millor", va afegir. Precisament Arnal va refermar-se en les seves paraules en assegurar que "si marco estaré content però el gol no m'obsessiona. Els davanters de la plantilla hem demostrat, tant a 2a A com a 2a B, que tenim gol".