Juan Carlos Mandiá ha tornat a l'Hèrcules després de dirigir una temporada el filial del Reial Madrid, club on es va formar com a jugador. Exfutbolista d'equips com el Celta de Vigo, l'Espanyol, el Logronyès, el Toledo o el Còrdova, Mandiá va pujar l'Hèrcules a Segona Divisió A fa quatre temporades i aspira ara a ascendir-lo a Primera. Agustín Abadía, extècnic gironí, li ha fet quatre pinzellades del Girona.

Demà s'enfronten l'Hèrcules, l'equip menys golejat, contra un Girona a qui li costa bastant marcar gols.

Serà un partit tremendament difícil de jugar i, sobretot, de guanyar. El Girona és un equip molt bo que té molt i molt clar com jugar en cada moment.

Vostès són actualment segons i el Girona és tretzè. Per classificació i plantilla, l'Hèrcules és favorit?

Ni molt menys. He vist els vídeos dels partits del Girona a casa contra equips de la part alta de la taula de classificació com el Salamanca, el Rayo Vallecano, la Reial i el Saragossa i crec que ha estat millor sempre. Això no pot ser casualitat. És un equip que no deixa respirar el rival i, a sobre, et crea ocasions.

Veig que ja sap que a Montilivi va caure el Saragossa, i el Rayo i la Reial Societat hi van patir d'allò més...

Sí però el que em preocupa no és el fet de jugar al camp del Girona sinó el tipus de partit que plantejarà el rival. Ens espera un partit molt disputat, intens i difícil de jugar per a tots dos equips. Haurem d'anar al límit per guanyar.

Té estudiades les armes del Girona?

El que tinc clar que és un equip molt ben entrenat. Sap jugar molt bé quan té la pilota també quan no la té.

I hi ha algun jugador que el preocupi en especial?

No sóc d'analitzar situacions individuals, només em fixo en l'equip. El Girona té bons jugadors que el fan ser un bon equip en conjunt.

Coneixia Raül Agné abans d'aquesta temporada?

Doncs no. La primera vegada que el vaig estudiar va ser en ocasió del partit de Copa del Rei de fa unes setmanes. Me n'han parlat molt i molt bé i, tot s'ha de dir, la veritat és que aquest Girona és un equip molt ben treballat i una sorpresa molt agradable aquesta temporada.

Així té algun informador per la zona?

Doncs resulta que amb Agné tenim un amic comú que no sabia: Agustín Abadía.

Ha trepitjat mai la gespa de l'Estadi de Montilivi?

No, serà la primera vegada. M'han dit que el camp té bones condicions.