FUTBOL DE VETERANS. TOT TEMPS

15.11.2008 | 01:00

AGirona hi ha hagut futbol de veterans en comptades ocasions. Allà pels anys 20, alguns homes de poc més de 25 anys deixaven el futbol de competició oficial quan es casaven. Aquests ja no tornaven a jugar de manera federada, pràcticament mai més. L'etapa futbolística estava assenyalada per viure-la dels 15 als 25 anys, d'una manera natural i lògica. El fet que algun cop s'arribés a organitzar un partit entre gent més gran era impensable. El futbol era dels joves.
És clar que els que havien tastat el dolç i el salat d'aquest esport es resistien a deixar-lo del tot. Arribada l'edat es convertien en entrenadors i d'altres en directius. La qüestió era no deixar la dolçor de l'èxit i poca cosa més. Després els inevitables trastorns que es desprenen dels mals resultats, lesions i males classificacions cansen l'exfutbolistea en funció de directiu, o que no havent estat mai jugador de futbol ara en pateix a fora del camp allò i més del que hauria patit essent jugador.
Ara, amb el pas del temps, les coses solen canviar i no sempre per bé. Però ara i aquí no hem vingut a parlar del Girona FC -que és i serà sempre el meu- sinó de l'Agrupació de Futbolistes Veterans de Girona, que ha estat en funcionament des de la seva fundació (la temporada 1967-68) i que mai hem rebut cap atenció ni material ni econòmica d'aquest club de casa nostra. Està clar que malgrat no haver acceptat el nom de l'Agrupació de Futbolistes Veterans del Girona FC, el club del president Benjamí Colomer va acceptar de bon grat els raonaments de la nostra Agrupació de tenir-la oberta a tothom. Això ens va permetre fer futbol de veterans i d'altres coses més com la construcció d'un camp de futbol a la Devesa per a la mainada i al futbol amateur.
Però tot això ja es pot considerar aigua passada i cal acceptar de bon grat que el procés del temps canvia moltes coses i que la nostra Agrupació ja va de capa caiguda. Els anys no perdonen. El que ens pot saber greu és que això que podia haver estat un reavivament de la nostra Agrupació hagi de quedar només en un acte de bona voluntat que ens obligui a clausurar una entitat que sense tenir el títol d'Agrupació del Girona FC, hem actuat durant més de trenta anys com si el tinguéssim i ningú ens ho hagi reclamat, sinó tot el contrari.
Malgrat tot, el Girona FC és i serà l'equip de la nostra vida. Visca el Girona FC!

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Esports

Una acció del partit d'ahir a Palamós.
El Palamós s'estrena amb un empat sense gols contra el Reus B

El Palamós s'estrena amb un empat sense gols contra el Reus B

Els de Vicenç Fernández desaprofiten l'avantatge de jugar 30 minuts amb superioritat numèrica · El...

El Girona juvenil acaba cinquè en el torneig The Cup de Sant Pol de Mar

El Girona juvenil va aconseguir la cinquena posició en el torneig The Cup, que s'ha celebrat a la...

Aday celebra els 100 partits amb un debut a Primera

Aday celebra els 100 partits amb un debut a Primera

Tres anys després de la seva arribada, el vallesà acumula un centenar d'aparicions oficials amb la...

El Girona segueix a la seva i ja acumula 1.171 dies sense caure en descens

Des del mes de juny del 2014 que l'equip no ocupa les últimes posicions de la classificació

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema