El jugador del Golf Girona Jordi Garcia Pinto va aconseguir ahir en la segona jornada de les PQ3, una targeta de 72 cops (par del camp), en el recorregut verd del camp de PGA Catalunya de Caldes. Amb aquest resultat, manté les seves aspiracions per quedar dels 70 primers en el tall de demà.

A diferència de dijous, no va tenir un bon forat de sortida. Un bogei en el 1 no era, n'hi de bon tros, un bon començament. Jordi Garcia Pinto no va defallir i així després de sumar un PAR en el 2, encadenava dos birdies en el 3 i 4 que li donaven oxigen. Es portaven 4 forats de la primera volta i ja havia retallat distància, respecte a la targeta del dia anterior. Tot i quedar molt, Garcia Pinto va seguir amb una línia regular. Els 6, 7, 8 i 9 els tancava amb PAR. Abans, en el 5, perdia el sota par en fer un nou bogey. Al final va acabar amb PAR, els primers nou forats.

La segona volta, després del PAR inicial en el forat 10, es va complicar. Un doble bogey complicava l'existència a Garcia Pinto que es va refer amb dos birdies al 12 i al 15. El jugador del Golf Girona arribava a l final del recorregut amb un joc poc vistós però molt pràctic. En el 18, un bon approach i un putt de metre i mig a bandera, van donar-li el PAR final (72 cops), i va ser millors que els seus competidors, en el dia d'ahir Manuel Quirós (74cops) i Benjamín Alvarado (74 cops). Oskar Henningsson segueix líder (-11) i Garcia Pinto és al lloc 128 (+4).