Cassà acull aquest migdia (12.00h) un nou derbi gironí de Tercera, aquesta vegada entre els locals i un Banyoles que no pot demorar més la seva reacció.

Els cassanencs arriben a l'encontre d'avui després d'haver empatat (0-0) la setmana passada a Vilanova i la Geltrú. Per la seva part l'equip banyolí intentarà esgarrapar alguna cosa per sortir de la seva crítica situació. El tècnic del Cassà, Robert Vila, deia: "és un derbi com tots, es viu amb emoció, compromís, que fa que qui controli millor les emocions i estigui més ordenat tingui més opcions". Sobre la situació del Banyoles, cuer de la classificació, Vila no en fa massa cas i explicava que és "circumstancial" i afegia "l'any passat ens va passar. Crec que té arguments, il·lusió, i ofici per sortir-se'n".

Per la seva part el Banyoles arriba el derbi després d'haver perdut davant del Premià (5-1) entre setmana el partit suspès fa quinze dies per culpa de la pluja. A l'entrenador banyolí, Javi Garcia, li augmenten els problemes. Les baixes per sanció d'Aimar, Toni Rosell i Sergi Teixidor, afecten totalment els plans del tècnic. Albert Xargay, segueix recuperant-se de la lesió que es va produir, precisament a Premià en el partit suspès, encara complica més la situació del Banyoles. Les baixes deixen molt tocats els del Pla de l'Estany, que una vegada més hauran de ser cobertes, per completar la convocatòria, amb dos juvenils: Ignasi i Biag, i dos jugadors del filial: Gifreu i Pitxi. Javi Garcia assegurava que "tenim una plantilla molt curta, el derbi arriba en el pitjor dels moments però l'hem de jugar i ho farem amb tota la voluntat del món". El tècnic del Banyoles afegia que tot i la situació del seu equip afronten el derbi "amb la màxima motivació".