El Girona ha aconseguit els tres punts contra l'Hèrcules que se n'ha anat de Montilivi amb la primera derrota d'aquesta temporada. L'equip local ha basat el seu triomf en un únic gol aconseguit en la segona part per Jito després de jugada prèvia de Paco Esteban i Xumetra. Amb la victòria els gironins escalen fins a la desena posició i tanquen un tram de calendari en el qual han sumat sempre a excepció de la derrota del passat cap de setmana contra el Múrcia.

En el partit d'avui els visitants han disposat d'un parell d'oportunitats molt clares a la primera part encara que no han estat afortunats en la rematada final. En el primer temps també ha estat expulsat l'entrenador visitant Juan Carlos Mandiá per protestar enèrgicament un parell de jugades al col·legiat. Després del descans de nou els visitants han estat els que han disposat de les oportunitats més clares amb un llançament de Sendoa que ha enviat la pilota fora per poc (m.52) i un remat del mateix jugador en el minut 59 que s'ha estavellat al pal dret de la porteria de Rafa Ponzo.

No obstant això, el Girona ha fet bona la màxima d'aprofitar les comptades ocasions que solen haver-hi en aquesta categoria i el gol de Jito en el minut 74 ha servit per derrotar un Hèrcules que s'ha mostrat com l'equip que millor ha jugat a futbol de tots els que fins ara han passat per Montilivi.