El Girona estarà molt pendent aquest migdia del Castelló-Múrcia perquè una derrota de l'equip de Javier Clemente voldrà dir que, facin el que facin els d'Agné contra l'Hèrcules, la distància amb els llocs de descens seguirà siguent de dos punts. Després dels partits avançats d'ahir, com a mínim, els gironins ja tenen clar que ni Eibar ni Còrdova els passaran al davant. Els bascos van perdre a casa contra el Las Palmas i sumen 13 punts (un menys que el Girona). Els andalusos van empatar a Alacant i estan en la mateixa situació que l'Eibar.

El Saragossa, que només ha sumat dos dels últims nou punts en joc, van empatar al Nou Estadi de Tarragona. Amb aquest resultat el Nàstic, que estava empatat amb el Girona, suma 15 punts. D'entre els rivals dels blanc-i-vermells a la zona mitjana-baixa, en la jornada d'ahir, el més beneficiat va ser el Las Palmas, que amb la seva victòria a Eibar respira i se situa amb 15 punts. En canvi l'Alacant va desaprofitar un 2-0 a favor i segueix enfonsat a la cua, amb només 8 punts.

El Girona, per tant, seguirà una setmana més sense entrar en zona de descens faci el que faci avui contra l'Hèrcules. S'hauran jugat ja 12 jornades de lliga i, de moment, els d'Agné mai han estat entre els quatre últims. El rival d'avui és d'extrema dificultat, però superar-lo permetria situar-se en una zona còmoda de la taula.