El Blanes ha tancat una de les setmanes més complicades de la temporada amb 1 punt de 6 possibles. Dimecres perdia injustament a casa, 0 a 1 contra l'Hospitalet i ahir empatava a un gol contra el Vilanova, un partit que va anar dominant en el marcador fins la recta final.

Podem dir que el futbol va ser just amb el Blanes i li va tornar, favorablement, la injustícia de dimecres quan dominant tot el partit contra l'Hospitalet, no va poder sumar ni un sol punt. Contra el Vilanova i la Geltrú, els homes que entrena Paco Carballo no mereixien sumar però la sort es va aliar del seu cantó. El partit va començar bé pels locals però ben aviat, al minut set, Epitié a la mitja volta va avisar amb un xut que va sortir per sobre del travesser. Però sis minuts més tard, Uri inaugurava el marcador gràcies a un fort xut des de dins l'àrea gran després d'una centrada a l'olla.

A la represa, el Vilanova va sortir disposat a igualar el marcador i ho va aconseguir a través de Jarabo quan només quedaven deu minut per la conclusió del partit. El gol va arribar precedit d'un error del porter blanc-i-blau Rico, que va sortir fora l'àrea per refusar una pilota i aquesta, a través del punta tarragoní, va materialitzar el gol de l'empat. El Blanes visita Banyoles la propera jornada.