L'Anglès acumula una nova jornada negra i s'allunya de la zona d'ascens, desprès de perdre 3 jornades consecutives amb el Cassà B, el Joanetes i aquesta jornada amb el Besalú.

No troben una victòria de l'Anglès des del 27 d'octubre davant del Sp. Vidrerenca. Diumenge a la tarda, l'Anglès va rebre a casa el Besalú, equip de la zona alta-mitja de la classificació, i els locals van veure com deixaven escapar novament tres punts. El Besalú va saber dominar tot l'encontre davant d'un Anglès aturat, sense noves idees, que no va xutar a porta ni un sol cop en tot el partit.

Els primers 11 minuts de l'encontre van ser els únics on els locals van estar dins del camp, pressionant en tot moment , ja que els jugadors sabien que necessitaven aquesta victòria i sumar tres punts molt importants per no allunyar-se de les primeres posicions.

En el minut 11 de joc, el Besalú va aconseguir el primer gol gràcies al jugador Palmada. A partir d'aquest gol, els jugadors de l'Anglès es van enfonsar i no van saber reaccionar, ja que no van saber traspassar la defensa del Besalú i intentar marcar un gol per igualar el resultat. No va ser fins al minut 75 que l'exmigcampista del CDBanyoles, Marc Parés va aconseguir el segon i definitiu gol del partit, i així donar els tres punts al seu equip.

Amb aquesta derrota, l'Anglès baixa a la 7 posició, amb 16 punts i el Besalú empata a 17 punts amb el Tortellà.