Fa un mes i mig ens feia por el tram de calendari que li venia a sobre al Girona. S'havia debutat amb dues victòries i un empat però la truita havia tombat amb dues derrotes seguides contra Salamanca i Còrdova. La lliga portava aleshores rivals com Rayo Vallecano, Llevant, Reial Societat, Las Palmas, Saragossa, Múrcia i Hèrcules. El que els deia: un tram de por.

Resulta que l'equip ha sortit d'aquesta part del calendari amb nota molt alta: dues victòries, quatre empats i una sola derrota, l'encaixada a la Nueva Condomina, són el bagatge d'aquests partits. És clar que, curiosament, i si hem de ser sincers, ahir es va guanyar l'Hèrcules quan van ser els rivals els que van tenir més oportunitats de marcar. En canvi a València, amb el Llevant, només es va empatar després de desaprofitar dos penals, o contra la Reial Societat també es van cedir dos punts desaprofitant sis o set oportunitats clares de gol.

Queda clar que la màxima d'aquesta categoria és aprofitar l'oportunitat que tinguis, perquè pot valer tres punts. Els que ahir el Girona va aconseguir amb el gol de Jito contra el fins ara invicte Hèrcules.